Best day of my Life

 
Gårdagen var nog en av de bästa dagarna i mitt liv. En dag jag aldrig trodde skulle komma.
Som jag skrev igår så åkte jag och min kompis Elin iväg till Norrköping då vi fått reda på att James och Oliver Phelps (Weasley tvillingarna i Harry Potter) skulle dyka upp i ett köpcenter där för att avtäcka ett hemligt föremål ifrån filmerna. Vi två var först på plats och satt där i ca fem timmar, haha.. Men det var såå värt det! Jag fick stå längst fram vid scenen, jag fick skaka hand med James (Fred Weasley), ta bild med båda och få deras autografer nerskrivna i en av mina Harry Potter böcker. Och det hemliga föremålet var inget mindre än den flygande bilen som man genast kände igen. Men det slutar inte här..
 
När de gått sin väg så gick jag och Elin, tillsammans med några andra fans vi lärt känna, till Harry Potter utställningen som bara låg några kvarter bort. Vi satt där utanför, i hopp om att James och Oliver skulle synas till där. Och vad händer då? Jo, en engelsman som tydligen är ansvarig för utställningen (Eddie Newquist) kommer ut till oss och frågar om vi har biljetter till förhandsvisningen kl 19:00. Nej sa vi. Då säger han ''I can get you in''. Vi bah ''whaat?''. Höll han sitt ord? Absolut, bara vi svor på att inte tala om för någon innan dess. Så ja, vi fick komma in på utställningen helt gratis, och träffa tvillingarna IGEN. Och denna gång fick jag skaka hand med Oliver, samt få en kram av honom. Helt sick. I alla dessa år har jag endast sett dem agera i min absoluta favoritfilmserie, i rollerna som Fred och George Weasley, som dessutom råkar vara två av mina favoritkaraktärer. Och att nu få träffa dem in real life.. Det går inte att beskriva med ord. De är legender. Jag vet inte hur många gånger vi tackade killen som släppte in oss. Han är guldvärd!
 
Kan verkligen inte smälta allt som hänt än. Och utställningen då? Den var fantastisk! Inte lika grym som Warner Bros studio, men nästan. Fick återigen se klädnader, föremål m.m. från filmerna, och allt tillsammans med massor av härliga HPfans. Och allt detta helt GRATIS. Vi fick även en gratis trollstav på slutet, plus ett signerat kort av James och Oliver. Låter så konsigt att säga allt det här för folk, för det låter så overkligt, i alla fall i mina öron, haha.
 
Best.Day.Of.My.Life!
 
 
Fler bilder kommer inom kort, även lite videoklipp!
 

Kommentarer
Postat av: MästerMarodören

Din lyckost! :)

2014-06-03 @ 00:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo