Grattis Timothy


 
Idag säger vi grattis till Timothy Spall (Peter Pettigrew) som fyller 54 år idag. Graattis! :)


James och Oliver Phelps, 26 år


Idag har vi inte bara ett fädelsedagsbarn, utan två. James och Oliver Phelps (Weasley tvillingarna) fyller idag 26 år. Det vill jag förstås gratta här på bloggen. Hoppas verkligen dom får en helt fantastisk födelsedag, det förtjänar dom! Hipp hipp hurra, hipp hipp hurra! :D


JK Rowling släpper ny bok


Vet inte om ni hört det, men JK Rowling har nu bekräftat att hon ska släppa en ny bok, denna gång en bok som är mer riktat mot vuxna. Man har inte riktigt fått veta vad den ska handla om ännu, men något som man vet är att den inte kommer att ha någon koppling till Harry Potter böckerna.

Jag kommer att återkomma med mer information om detta så fort jag får veta mer!


Ny design


Vad tycker ni om den nya designen? :)

Vet inte riktigt om jag är nöjd med den eller inte.. men kommer testa den ett tag
i alla fall, sen får vi se om jag gör en ny igen eller byter tillbaka till den gamla..


Grattis Julie Walters


Idag är det ännu en Harry Potter skådis som fyller år, nämligen Julie Walters (Molly Weasley). Hon fyller idag 62 år och därmed ger vi henne ett stort, stort grattis! :)


War horse


Nu på Fredag är det  premiär för filmen ''War horse''. Bland rollerna kommer man bland annat att kunna få se David Thewlis (Remus Lupin). Ska bli spännande ett se tycker jag! Jag är ju en tjej som verkligen älskar både Harry Potter och hästar, så det ska bli extra kul att få se en av HP-skådisarna i en hästfilm :)

Är det någon av er som tänker gå på premiären nu på Fredag?The woman in black - Premiären


Som ni säkert vet så har nu världs premiären av Daniel Radcliffes nya film ägt rum. Premiären ägde rum i London och där bemöttes han bland annat av tusentals Harry Potter fans som ville få sig en skymt av stjärnan.

Filmen kommer dock inte börja visas på biograferna förrän 27 April 2012, så det är ett tag kvar tills vi kan se den. Ser verkligen fram emot att se den, ska bli riktigt spännande!

Här är några bilder från premiären i London..

Idag är det ingen vanlig idag..


Idag är det absolut ingen vanlig dag, för idag fyller nämligen Alan Rickman 66 år, den fantastiska skådespelaren som fick den stora äran att spela mångas favorit karaktär - Severus Snape. Ett STORT grattis!Happy birthday!


Hogwarts elev


Jag hade lite tråkigt häromdagen, vilket ledde till att jag för skojs skulle drog på mig mina Hogwartskläder haha. Tog sedan fram kameran, ställde in den på självutlösare sen var det bara att agera modell typ haha..Såhär kul kan man ha det ibland haha..

Kappan är föresten köpt i Wizarding world of Harry Potter för er som undrar.


Grattis Bonnie!


Idag säger vi grattis till Bonnie Wright (Ginny Weasley) som fyller 21 år. Stort grattis! :)
RSS 2.0