Alan Rickmans födelsedag

 
Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller fantastiska Alan Rickman (Severus Snape) 67 år. Med detta tycker jag att vi ger honom ett stort, stort grattis och hoppas att han har en riktigt bra födelsedag! :)
 

Grattis Arthur!

 
Idag säger vi grattis till karaktären Arthur Weasley som fyller år idag. Ett stort grattis! :)
 

Emma Watson blir vaxfigur

 
För er som har besökt Madame Tussauds i London har säkerligen sätt att Daniel Radcliffe har en egen vaxfigur där? Nu ska en till i trion bli till vax, nämligen vackra Emma Watson
 
Enligt en artikel i Times of Indie kommer Emma att sitta i en soffa i form av en stol som är tillräckligt lång för att stödja benen. Detta kommer att ge möjlighet för fans att ta bilder när de sitter bredvid henne. Hon kommer att bära klänningen som du ser på bilden här nedan. Det är en Elie Saab klänning som hon bar på röda mattan under 2011 för att lansera sin Lancome VIP middag i Hong Kong.
 
 
Vad tycker ni om att Emma ska bli vaxfigur?

Harry och Hagrid på buss i Sverige

 
Jag läste precis en artikel på mugglenet.com där det står att en man fångat en bild på två busspassagerare som liknar Harry och Hagrid. Jag såg bilden på facebook häromdagen ocb tyckte den var lite rolig. Det jag däremot inte visste var att bilden är tagen på en buss i Sverige, därför blev det plötsligt mer roligt, speciellt när en sådan stor sida som mugglenet tar upp det.
 
Såhär lyder artikeln:

Just yesterday, a redditor riding on a bus in Gavle, Sweden found something very strange. Reddit user Inphobiuz1 snapped this photograph of two people sitting ahead who look startlingly similar to Harry Potter and Rubeus Hagrid. The photographer was not able to confirm the identity (or intent) of these two literary characters.
You may, like us, be asking certain questions. Not if they are real - because they certainly are, but what exactly were Harry and Hagrid doing in Sweden? This reporter can only hope there is not another Horcrux out there somewhere, that Harry still has yet to destroy after all of these years of peace.


I'm back on track!

 
 
Hejsan och förlåt för eextremt dålig uppdatering! Jag har tagit en paus och endast bloggat på min vanliga blogg. Men nu tänekr jag försöka återkomma till bloggandet här, kanske inte med full fart i början, men lite smått. Ni får gärna kommentera om vad ni skulle vilja läsa om, det vore intressant att veta.
Men i alla fall.. i'm back!

RSS 2.0