Grattis Clémence Poésy!


Idag säger vi GRATTIS till Clémence Poésy (Fleur Delacour) som fyller 29 år idag! :D


Den ultimata julklappen!


Fick ett litet Julklappstips av en läsare idag och som jag fastnade för direkt måste jag säga! Det är en trollstav som man kan använda ungefär som en riktig trollstav. Den heter ''Kymera Magic wand'' och används som en fjärrkontroll. Man kan ha den som fjärrkontroll till bland annat Teven, stereon, laptopen, dvdn och massa annat såklart! Men hur funkar det då..? Jo, som jag har förstott det så rör man lite lätt på trollstaven, antingen uppåt, neråt eller åt sidorna, beroende på vad du ska göra. Och för att välja en sak så trycker du trollstaven framåt.

Tycker verkligen detta är den ultimata julklappen för alla Harry Potter fans, både stora som små. Vilket HP-fan skulle liksom inte vilja ha en trollstav som man kan styra vissa saker med, utan att ens behlva röra dem? Jag kan säga er att denna coola fjärrkontroll kommer stå högst upp på min önskelista i år ;)
För mer info, klicka här! Där kan du även beställa hem trollstaven. Priset för staven är: 695 kr
På hemsidan hittar ni även en liten video på hur man kan använda den ;)


Haha, minns ni?


Minns ni när Evanna Lynch (Luna Lovegood) och Mark Williams (Arthur Weasley) var på Sverige besök förra året i samband med premiären av första delen av ''Dödsrelikerna del 1''? Då gästade de även morgonprogrammet ''Vakna med the voice''. I videon här nedan kan ni se en bit av när de gästade programmet och det första som sker är att en av radiopratarna gör bort sig för Evanna. Haha, det är lika pinsamt varje gång jag kollar.. xD


Bill Weasleys födelsedag


Idag säger vi GRATTIS till Rons brorsa Bill Weasley som fyller år idag! Hipp Hipp hurra, hipp hipp hurra! :D


Julen är snart här


Nu när Julen börjar närma sig med stormsteg så tänkte jag försöka komma in i lite julstämning här på bloggen på något sätt. Vet inte riktigt hur jag ska göra än, men det får vi se ;)

Grattis Alfonso Cuarón!


Idag fyller Alfonso Cuarón år och jag ger honom såklart ett STORT grattis!
Alfonso var den som regisserade ''Harry Potter och fången från azkaban''.


Nämen!


Hittade precis ett klipp ifrån Daniel Radcliffes medverkan i Teveserien ''David Copperfield'' där han spelade den unge David Copperfield. Året var 1999 och åh vilken liten sötnos han var då! I detta klipp får man även se Maggie Smith (Minerva McGonagall). Hon var också med i den serien och hade rollen som Betsey Trotwood.


Detta gjorde precis min dag


Det här är ett lite klipp från en av Tom Feltons andra filmer, ''Get him to the greek'' där han spelar sig själv. Haha, detta gjorde seriöst min dag.. xD


Vilka små sötnosar!


Åh, är så himla glad att jag fått växa upp vid sidan av Harry Potter, fått uppleva fandomen ända från början till slut. Är också så otroligt glad över att jag under alla dessa år fått se skådespelarna som vi alla älskar växa upp och utvecklas. De har gått från små och söta till vuxna och snygga. Ska bli jätte kul att få fortsätta följa deras karriärer nu efter Harry Potter också, tycker ni inte? :)

Då..


Nu..
The golden trio ♥


Dagens bild.


Så underbar.. ♥


Grattis Jamie!


Idag säger vi grattis till Jamie Campbell som idag fyller 23 år! Jamie hade rollen som den unge Gellert Grindelwald i ''Harry Potter'' men numera har han rollen som Caius i ''Twilight'' filmerna. Och för er som inte visste det så är Jamie tillsammans med Bonnie Wright (Ginny Weasley). Men nog om det. Ett STORT grattis till Jamie! :D


Dålig uppdate!


Förlåt för dålig uppdate på den sista tiden, men jag har gjort massor av annat så jag har inte riktigt haft tid att blogga. Men jag ska försöka börja blogga som vanligt nu igen!

Har för övrigt köpt ''Dödsrelikerna, del 2'' nu fast jag kunde dock inte köpa den förrän i Fredags. Men det gör inget, jag har den nu i alla fall och jag kan säga att jag kollat på den hur många gånger som helst nu haha. Har ni också köpt den och när gjorde ni det? :)


Imorgon kommer den ut!


För många ''Twilight'' fans runt om i världen är det en stor dag imorgon. Imorgon är det nämligen premiär för den nya Twilight filmen, ''Breaking dawn, part 1''. Men det är inte det ända som sker imorgon. Nix, vi ''Harry Potter'' fans har också något att se fram emot! Imorgon kommer nämligen ''Dödsrelikerna, del 2'' ut i butikerna!

Jag har dock inte hunnit förhandsboka filmen ännu men jag kan lova er att jag kommer åka in till stan direkt efter plugget imorgon för att köpa den! Åhh så jag längtar! Imorgon kväll kommer jag kunna kolla på den hemma i min varma och sköna säng. Awesome! :D


Favorit replik


Har nu någon gång undrat vilken replik som varit HP-skådisarnas favorit att säga? Ta i så fall en titt i videon här nedan, där får man reda på vad några av skådespelarna har för favoriter.. ;)


Dagens klipp.


Åh, jag bara älskar denna video med Tom felton. Här är han på besök hos George Lopez show, där han får lov att testa på New Jersey dialekten. Tycker ni att han lyckas bra? ;)


Älskar den sista meningen, haha.


Grattis Hero Fiennes-Tiffin


Idag fyller Hero Finnes-Tiffin år, pojken som spelade den 11-åriga Tom Dolder i ''Halvblodsprinsen''. Ett stort grattis till honom! Hoppas han har haft en riktigt trevlig födelsedag! :DRon & Hermione


Så himla fin video, i love it! ♥


Haha..


Vet inte varför, men jag nästan dog av skratt när jag såg den här bilden. Fråga mig inte varför bara för jag vet faktiskt inte, haha.. men tycker den får stå för dagens HP humor i alla fall :)


Förhandsboka DH-part 2


Nu dröjer det inte många dagar förrän ''Harry Potter och dödsrelikerna, del 2'' kommer ut på Blu-ray och DVD. Releasedatum för filmen är 2011-11-16. Men man kan redan nu förhandsboka filmen på http://cdon.com. På så sätt kommer man få filmen hemskickad till sig dagen då den kommer ut :)


Klicka här för att komma direkt till sidan där man kan förhandsboka filmen.


Grattis Natalia!


Idag är det inte bara den första November, utan idag är det också Natalia Tenas födelsedag! Natalia har haft rollen som Nymphadora Tonks sen den femte Harry Potter filmen. Idag fyller Natalia 27 år och det vill jag ju såklart gratta! Hoppas hon får en fortsatt trevlig födelsedag! GRATTIS! :D


RSS 2.0