Nytt Harry Potter spel


Ett nytt Harry Potter spel är nu på ingång. I detta spel kommer alla skolåren att ingå, alltså från år ett till år sju. Man kommer att kunna spela som sin favoritkaraktär, men något nytt är att man nu även kan spela som sig själv. Man tar en bild med hjälp av en kamera och sedan fixar spelet om dig till en spelfigur. Du kan då följa med karaktärerna på deras uppdrag och du kommer även att kunna bli placerad i ett elevhem osv..
.
Jag tycker det här verkar hur kul som helst, jag har faktiskt drömt om att ett sådant spel ska komma. Och nu har det äntligen kommit! Men en stor nackdel med spelet är att det bara kommer finnas på Xbox360.. jag kommer därför inte kunna köpa det, om jag inte nu köper en Xbox någon gång i framtiden sen.. för jag vill så gärna spela det här, det verkar hur kul som helst! Läs mer om spelet här!


Här är en teaser för spelet..


MTV movie awards 2012


Nu kan man gå in och rösta på sina favoriter till MTV movie awards 2012. Harry Potter och dödsrelikerna del 2 har fått en del nomineringar, så jag tycker vi alla ska passa på att rösta fram våran favorit saga. Harry Potter förtjänar verkligen ett pris tycker jag, vore kul om de vann något pris. Gå in och rösta genom att klicka här! :)

Harry Potter har blivit nominerad i följande kategorier:

Movie of the year
Harry Potter and the deathly hallows, part 2

Best kiss
Emma Watson and Rupert grint - Harry Potter and the deathly hallows, part 2

Best female performance nominees
Emma watson - Harry Potter and the deathly hallows, part 2

Best male performance nominees
Daniel Radcliffe - Harry Potter and the deathly hallows, part 2

Best fight
Daniel radcliffe vs. Ralph Fiennes

Best cast
Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint and Tom Felton - Harry Potter and the deathly hallows, part 2

Rösta på! :D

Grattis i efterskott!


I Lördags fyllde ingen mindre än vackra Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) 46 år. Hade dock inte tillgång till datan i helgen så jag har därför inte hunnit gratta henne, därför gör jag det nu. Så.. Grattis i efterskott Helena! :)


2a Maj idag


Idag är det 2a Maj, vilket betyder att det är 14 år sen kriget på Hogwarts bröt ut. Tycker därför vi kan ge några extra tankar idag åt de som kämpade och dog i kriget. R.I.P


RSS 2.0