Harry Potter och hemligheternas kammare


dag visas Harry Potter och hemligheternas kammare på kanal 5 klockan 16:55. Missa inte!


Harry Potter stjärnorna, med i Aftonbladet

Så spenderar Harry Potter-skådisarna sina miljoner
Herrgårdar Glassbil Samlar konst

LONDON. ”Harry Potter”-barnen har blivit vuxna.

Nu är de mångmiljonärer med flera villor, lägenheter i New York – och en egen glassbil.

Daniel Radcliffe är god för en halv miljard kronor.

– Det är skönt att kunna trycka ”köp album” på iTunes utan att behöva tänka efter, säger han.

Läs hela artikeln här!


Ingång till Hogwarts expressen i New York..?


Ett foto av en New York tunnelbana entré har sätts på The New Yorker Daily News där det tycks erbjuda en ingång till Hogwarts expressen. Såhär skriver de:

Numret för plattformen är synligt på södra sidan av 14 St, precis runt hörnet Regal Cinemas Union Square 14.


Bild från: http://www.nydailynews.com

Harry Potter är Daniel Radclfife..


Nyligen har en sketch med Daniel Radcliffe lagts upp på FunnyOrDie.com och i den verkar Daniel vara övertygad om att han faktiskt inte är Daniel Radcliffe utan att han snarare är Harry Potter som spelar rollen som Daniel Radcliffe. Det verkar som att tiden som Harry Potter har gått i huvudet på honom.

Intressant notering: Skiten var skriven, regisserad och producerad av Judd Apatow.


Galapremiären i London



En av favorit scenerna i HP 7


Det här är en av mina favoritscener i Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Det jag gillar allra mest är när Dobby förstör den ''festligt'' otäcka stämningen genom att sitta uppe på taklampan för att skruva loss den. Haha, han är så söt..dock är det efter den här scenen han dör... :(



Efterfesten i Tisdags


Efter den glamorösa galapremiären av Harry Potter och dödsrelikerna del 1 i Tisdags så bjöds det på en hisnande efetrfest på Nordiska museét ute på Djurgården i Stockholm. Temat var såklart; Harry Potter!





Åh vad jag skulle vilja varit där..skulle inte ni?
Bilder från: Stureplan.se


Tio frågor till Emma Watson



Evanna Lynch och Mark Williams i vakna med the Voice


Harry Potter skådisarna Evanna Lynch (Luna Lovegood) och Mark Williams (Mr Weasley) har ju varit på besök i Stockholm nyligen och de fick blandannat vara med i Vakna med the voice. Men i början blir det ett litet misstag..se det genom att klicka här! Ni kommer även hitta andra videoklipp från Vakna med the voice där de pratar om Harry Potter ;)!

24 miljoner kronor


Den första delen av
Harry Potter och dödsrelikerna har kammat hem 24 miljoner kronor och tros överstiga 100 miljoner i helgen. Otroligt..

Ps. Just nu ligger det på 61 miljoner, 24 miljoner var för nån dag sen..det lär bli mer!


En kommentar jag fick nyss..


Fick en kommentar nyss av en som kallar sig för Jacob. Jacob: du ska påstå dig vara ett harry potter fan. isåfall hade du vetat att j.k rowling sa i en intervju med oprah att de kan bli fler böker

Svar:

Då säger jag att jag redan har skrivit om det där. Klicka här så kommer du till inlägget där jag skrev det. Tror du verkligen att jag hade missat det? Tja, då trodde du fel ;)

Länk till inlägget:
http://harrypottersweden.blogg.se/2010/october/hopp-om-nya-harry-potter-bocker.html#comment

Harry Potters största fan



Jag må vara ett stort Harry Potter fan men det finns tydligen större fan och då menar jag STÖRRE.
Den här killen medverkar i en tävling hos Moviefone om vem som är Harry Potters största fan!

Så vad tycker ni om detta? Är det överdrivet? Själv tycker jag att det var riktigt ballt, hade ingen
som helst aning att folk faktiskt bodde såhär. Lite överdrivet kanske men samtidigt ballt!


Harry Potter och de vises sten på kanal 5



Just nu visas Harry Potter och de vises stenkanal 5 och självklart sitter jag och kollar ;)

Tips från läsare!


Fick precis veta att det kommer komma ett reportage om Harry Potter på kanal 5 klockan åtta ikväll. Bakom magin - Harry Potter och dödsrelikerna. Det är nåt jag inte tänker missa! Har tyvärr inte namnet på den jag fick tipset av men tack i alla fall :D!

Gråtfärdig


Det kanske blir ett larvigt inlägg men för er som är lika mycket HP-fan som jag är kanske håller med om det jag tänker skriva nu, ni som också tycker det är sorgligt att det inte kommer mer Harry Potter nu..

Vi har en till Harry Potter film att se fram emot och jag längtar så, men samtidigt känns det väldigt tråkgit och rätt sorgligt att Harry Potter sagan snart tar slut. Jag har läst alla böcker och för mig har resan tagit slut redan, det är bara del 2 av dödsrelikerna som återstår av filmerna, men sen är resan helt slut..självklart kommer jag aldrig glömma denna fantastiska berättelse skriven av JK Rowling, ALDRIG! Jag har vuxit upp med böckerna och filmerna och det har varit en stor del av mitt liv som betytt väldigt mycket för mig. Jag kom ihåg när jag hade fått den andra boken i serien och jag var verkligen överlycklig, fast kunde dock inte läsa så bra eftersom jag inte var rätt ung då men varje kväll läste pappa den för mig och jag låg på spänn hela tiden, den var så bra! Böckerna väcker många känslor inom mig, både sorg och skratt. Jag kommer ihåg varje gång man längtade tills den nya boken skulle komma ut och hur man aldrig kunde släppa boken ifrån sig...

Jag kommer aldrig ge mig ifrån mina Harry Potter saker såsom böckerna, filmerna och tv-spelen, ALDRIG!. Jag kommer så småningom när jag får barn, ge sakerna till dem. Jag kommer läsa böckerna för dem som en godnattsaga när de ska sova. Jag ska visa dem filmerna och ge dem tv-spelen ifall de kommer gilla att hålla på med sådant. Jag ska berätta för dem hur känt Harry Potter var när jag var i deras ålder m.m.

Har suttit och kollat på Harry Potter tributer med alla sju filmer, som ett minne till alla trogna Harry Potter fans. Fick tårar i ögonen och det var därför jag fick för mig att skriva detta nu :'). De här två videorna tyckte jag var allra bäst och förtjänar därför en plats här på bloggen. De berörde mig som mest..


Tips: Ha på storskärm! ;)


Vem bar snyggast klädsel?

Vem bar snyggast kläder under galapremiären i London i Tisdags, vem bar de märkligaste kläderna? Vem hade snyggast frisyr? Tyck till med hjälp av bilderna ifrån premiären i London!


Först en bild på Daniel, Emma, Rowling & Rupert.


Daniel Radcliffe (Harry), Emma Watson (Hermione) & Rupert Grint (Ron)


Tvillingarna Phelps (Fred & George), Domhnall Gleeson (Bill) & Clémence Poésy (Fleur)


Bonnie Wright (Ginny), Mark Williams (Mr Weasley) & Tom Felton (Malfoy) + flickvän.


Helena Bonham Carter (Bellatrix), Ralph Fiennes (Voldemort) & Imelda Staunton (Umbridge).


Afshan Azad (Padma Patil), Katie Leung (Cho) & Natalia Tena (Tonks)


Jason Isaacs (Lucius), Helen McCrory (Narcissa) & Warwick Davis (Flitwick) + familj.


JK Rowling, Michael Gambon (Dumbledore) & Rade Serbedzija (Gregorovitch).


B.Ä.S.T

Om ni inte har sätt den senaste Harry Potter filmen ännu och inte vill veta vad som händer i den så varnar jag nu er för att läsa denna text eftersom det komemr finnas lite spoilers i den!

Jag var ju och såg Harry Potter och dödsrelikerna och alltså, det finns inga ord för den filmen, bara ren kärlek, hehe..nej men alltså den var verkligen grym, den var BÄST! Den stämde in på boken så himla bra tycker jag, ett stort plus till det!

Filmen hade också allt som en film behövde. Den var kärleksfull, spännande, rolig och mycket sorglig. Jag grät som mest när Dobby dog, usch, det var en sån hemsk scen..han låg där i Harrys famn med en stor blodfläck på magen och så viskade han till Harry: En sådan vacker plats. Dobby är glad att få vara med sin vän. Sin vän...
Åh vad jag grät! Han är ju så oerhört söt också..har alltid älskat Dobby liksom, den lille busen, åh...

Nu kan jag kanppt vänta tills andra delen kommer. Ett halvår kommer man få vänta..det går ju inte! Man vill se resten nunununu, även om jag vet hur det slutar. Ni som har sätt den, vad tyckte ni om filmen?




Idag är dagen kommen

Skola snart, sen blir det raka vägen till Heron city för idag är det äntligen dags, den efterlängtade filmen är här! Har längtat så mycket...någon mer som ska se den idag? :)

Bildextra!


Här kommer lite bilder från dödsrelikerna..enjoy!


















Bilder ifrån Msn.se


''Emma Watson kysser som ett djur''


Daniel Radcliffe
har berättat i en interljuv att han tycker att Emma Watson kysser som ett djur och det då inget elakt utan en komplemang. Emma Watson har alltid varit rätt blyg och lite tillbakadragen men inte här inte.

Daniel Radcliffe avslöjar i en interljuv i teveprogrammet Daybreack att han verkligen blev överraskad när Emma anföll Daniel när de spelade in en kysscen i Harry Potter och dödsrelikerna.

— Jag blev anfallen. Det var otroligt, jag hade inte väntat mig det, berättar han om scenen som i boken utspelar sig som en fantasi.


— Jag har alltid trott att det skulle vara en mjuk, sensuell stund och helt plötsligt befann jag mig i det här vilda kyssandet.


— Hon är lite som ett djur, hon är fantastisk. Men jag klagar inte, det finns tusentals män som skulle offra sina kroppsdelar för att få vara i mina skor.

Daniel säger även att det inte bara var han som blev förvånad av Emmas vilda kyssteknik – kollegan Rupert Grint blev så paff att han fick gå därifrån.


— Rupert var till och med tvungen att lämna inspelningen för han skrattade så mycket åt oss.


— Jag kunde se honom i ögonvrån, hans ögon bara rann, berättar Daniel.


Emma Watson och Daniel Radcliffe.


Nya, fräscha affischer!


Vi börjar med Harry..



Ron..



Hermione..



Voldemort



Snape..


Bellatrix..


Grårygg..

Tack för tipset om affischerna Molly! :D

Vet ni också något nytt och intressant om Harry Potter, tveka då inte att mejla!
Ni kan mejla till [email protected] eller också kommentera.


Läs recensionen för Harry Potter 7!



Nu kan man läsa recensionen på den kommande Harry Potter filmen.
För er som vill läsa den är det bara att klicka dig in här!

Info om den kommande galapremiären!


Den stora och härliga galapremiären för Harry Potter och dödsrelikerna del 1 kommer att äga rum på Rigoletto biografen i Stockholm Tisdag den 16/11. Redan klockan 17:15 kommer folk att börja samlas vid biografen och en som lovar att närva vid premiären är ingen mindre än självaste George Harris som spelar Kingsley Schacklebolt i Harry Potter filmerna.

Jag skulle mer än gärna vilja närvara där för att kanske, om jag har tur, få syn på George men tyvärr så har jag rid och stall dag den dagen så det går ej..någon av er som ska dit?


George Harris som Kingsley Schacklebolt


Biljetterna hämtade!


For iväg en sväng till Heron igår som jag sa och hämtade ut biljetterna till Harry Potter så nu är det gjort och nu är det bara att vänta 3 dagar, sedan är det dags att se den efterlängtade filmen...


Harry Potter trailern går nu på tv!


Såg det när det var reklam på tv igår, nu närmar sig det hörrni och jag ska hämta ut biljetterna redan idag. Gud så jag längtar..vilka av er ska gå på premiären?


Hittade den här tv trailern på youtube, det är dock inte den som sänds i svensk tv, men i den här
så visas scener vi tidigare inte sätt så det är faktiskt lite spoiler varning på den!


Bokat!

Har nu bokat biljetter till Harry Potter premiären, tjoho så jag längtar! Hämtar ut biljetterna imorgon ;)

Harry Potter i DN




Tycker det är riktigt roligt att Mark Williams och Evanna Lynch kom till Stockholm för galapremiären! :)


Bild på Daniel Radcliffe från ''The woman in black''

För er som inte redan vet så kan jag tala om för er att Daniel Radcliffe skrivit på för att få vara med i filmen ''The woman in black''. Han kommer att spela en advokat som ger sig ut på landet för att gå igenom en avliden klients dokument. Han upptcäker efter ett tag att byn har en djup och hemsk hemlighet som utvecklar sig till en spökhistoria.


Det här är den allra första bilden på Daniel ifrån filmen.


RSS 2.0