Om Harry Potter var manga..

 
Källa.
 

Visste ni..?

 
 

En tur i Diagongränden

 
Som många säkert vet vid det här laget så öppnas nu i sommar en ny avdelning av attraktioner till den populära parken ''Wizarding world of Harry Potter'' i Orlando, Florida. Här kommer man få träda in i London, in i Diagongränden och sedan resa med inget mindre än Hogwartsexpressen, som kommer föra en vidare till Hogsmeade och Hogwarts
 
I videon här nedan får vi följa med på en liten rundtur i Diagongränden, se dess fina miljö och alla butiker, och det är ingen mindre än självaste Hagrid själv, även här spelad av Robbie Coltraine som introducerar oss in. Visst får man verkligen en längtan dit? Åh vad jag vill åka tillbaka..
 

 
Är det någon av er som planerat att resa dit i sommar?
 

Förlåt, förlåt, förlåt

 
Som ni säkert uppenbarligen har märkt har jag haft längre paus än tänkt. Men för det första har det hänt en grej, så jag har varit ganska deppig på senaste tiden. Och för det andra har jag knappt haft tid. Men jag känner nu att det börjar bli bättre. Jag mår mycket bättre och har mer tid, så nu framåt ska jag verkligen försöka uppdatera oftare. Och gör jag inte det så får ni påminna mig haha. Nej men jag ska verkligen försöka, i promise.
 
Ikväll blir det förresten förhandsvisning av den nya filmen ''Divergent'' vid Biograf Park i Stockholm, som jag fått gratis biljetter till. Blir därför ingen uppdatering just idag. Men imorgon så!
 
Någon av er som ska gå ikväll? :)
 
 

RSS 2.0