Ännu en Harry Potter 7 trailer!

Det har kommit ännu en Harry Potter 7 trailer med massvis av nya scener, dessutom med en svensk reporter som talar lite om den kommande filmen. Ta en titt här!


Första HP 7 trailern på tv!


Nu har den allra första Harry Potter och dödsrelikerna trailern gått på tv, dock inte här i Sverige vad jag vet. i 30 sekunder får man se delar av den första delen, och här är trailern:


Bakom kulisserna


Vill du se bakom kulisserna va Harry Potter och dödsrelikerna? Ja, klicka då här!


Trailer 2


Nu har det kommit ännu en Trailer för Harry Potter och dödsrelikerna.
Fler scener dyker upp och nu är det även undertext till, dock på engelska. Trailern visades på MTV Awards.


Jag kan knappt vänta tills premiären!


Nya bilder frn HP 7


Man får sån stor längtan efter filmen bara efter att ha sätt bilder, får inte ni också det?


Posters till HP 7

Lucius Malfoy


Fenrir Grårygg


Bathilda Bagshot


Dödsätare


Bellatrix


Scabior


Emma Watsons nya frisyr


Emma Watson har nu tagit farväl till Hermione Granger genom att klippa av sig sitt hår. Hon är nu korthårig! När hon spelade Hermione Granger kunde hon ju inte gör vad som helst med sitt hår eftersom det kunde förstöra hennes karaktär men nu när sista filmen är klar blev hon fri. Hon berättar i en interljuv med Entertainment Weekly att hon velat klippa sig ända sen hon var sexton år gammal. Hon klippte sig i en salong i New York.

Jag blev riktigt nyfiken på denna nyhet eftersom Emma Watson är en av mina största idoler. Jag har alltid velat se ut som henne, jag älskade hennes utseende och hennes otroligt vackra hår så jag tycker faktiskt det är lite synd att hon klippte sig, hon passade i sin förra frisyr. MEN jag säger inte att det är fult, nej, det är jätte fint och passar Emma utmärkt, men skulle det varit jag som fik välja så skulle jag behållit håret. Men fint var det!


Vad tycker ni om Emmas nya frisyr?


RSS 2.0