Severus Snape


Här är ännu en ny poster till dödsrelikerna del 2, här med Severus Snape!


Vad tycker ni om denna? :)


Biljettsläpp..


Nu så, nu släpps snart biljetterna till Harry Potter premiären! Den 9 Juni släpps de för dom som är medlem i bioklubben. Den 10 Juni släpps de för alla.

Det kommer även att hållas en midnattsvisning från 12-13 Juli, där man kommer att få se både del 1 och del 2.

Tänker ni gå på premiären, midnattsvisningen eller någon annan dag?


Plugg..


Åh, ibland går skolan verkligen mig på nerverna.. jag ligger efter ganska mycket just nu, och allt skulle egentligen vara inlämnat i fredags.. men jag tror jag kan hinna lämna in lite uppgifter i alla fall. Sen ska ju våran svenska slutuppgift in imorgon, så jag måste tyvärr ägna resten av denna söndags kväll, till plugg.. men jag lovar att uppdatera mer imorgon! Så länge kan jag ge er dagens bild..


Höhö, lite rolig sådär.. jag har verkligen inget emot Twilight, men jag tyckte ändå bilden var lite rolig^^


Ny design!


Jag har fixat en ny design nu! Tröttnade lite på den gamla.. men vad tycker ni? :)

Före..


Efter!

Själv blev jag ganska nöjd i alla fall :)


Dan glömde bort Emmas födelsedag..?



The video game..


Harry Potter och dödsrelikerna - del 2 (Tv-spelet)

Trailer..


Jag har samlat på alla tv spelen, men det här sista spelet, sjuan, det finns bara på X-box och pc..?
Tycker det är riktigt dåligt.. det är inte alla som har X-box, där bland jag.. jag skulle jätte gärna
vilja ha det sista spelet.. älskar att spela playstation! Menmen.. :(


Förvirrad..


SF bio står det att Harry Potter och dödsrelikerna del 2 har premiär den 13e Juli och jag har alltid haft för mig att det är det datumet som gäller.. men många säger att den har premiär den 15e Juli.. vad är sant och inte sant? Jag är förvirrad.. hjälp tack! :O

Svar på tal..


Fick en fråga av en läsare nyss vid namn Elle: Heej!! :)
Har en fråga till dig och skulle bli jätte glad om du kunde svara på den :)
När har HP7 del 2 premiär i Sverige?

Älskar din blogg :)

Mitt svar: Hej Elle! Harry Potter och dödsrelikerna del 2 har premiär (tror även det är världspremiär) i Sverige den 13e Juli i år :)

Vad roligt att du gillar min blogg! Blir alltid glad när folk uppskattar den! :D


Daniel och Helena



Idag får Daniel Radcliffe och Helena Bonham Carter stå för dagens bild. Tycker den var så söt. Båda är utklädda till sin roll och bilden ser ut att vara tagen under en inspelning. Tänk att dom är fiender i filmerna och sen ser man hur gulliga de är mot varandra bakom kameran. Sånt är alltid kul att se tycker jag :D


Pusspuss :)


Ny bild för dödsrelikerna del 2!



En bild på Ron Weasley, Harry Potter och Hermione Granger. Vad tycker ni? :)


Lord Voldemort


Ännu en ny poster för dödsrelikerna del 2 har kommit, denna gång med Voldemort!


Vad tycker ni? :)

Källa: facebook.


Beskriv Harry Potter med ett ord..


Klicka här fär att se en liten video där skådisar från Harry Potter som Rupert Grint, Emma Watson och Daniel Radcliffe beskriver Harry Potter med ett enda ord. Själv skulle jag nog inte kunna beskriva med bara ett ord, haha.. men om jag måste så säger jag nog ''livsglädje''.

Haha, jag måste bara säga att jag gillar Rupert väldigt mycket i den här videon. Han är alltid så himla rolig och charmig av sig :D


Om du fick beskriva Harry Potter med bara ett ord, vad skulle det då vara?


Neville Longbottom


Nu har det även kommit en poster på Neville Longbottom för dödsrelikerna - del 2!


Vad tycker ni? :D

Källa: facebook


Ron Weasley


Nu finns det även en Ron Weasley poster för dödsrelikerna - del 2. Tack för tipset Viola!


Vad tycker ni? :D

Källa


Rupert Grint talar om dödsrelikerna - del 2


Läs artikeln här! Ps. det står på engelska.


Åh, måste vara tillägga att Rupert ser HOTT ut på den här bilden..^^


Svar på tal..


Fick en kommentar nyss, som löd: Du borde skriva källor till allt som du lägger upp...

Mitt svar: Hej du.. ja, vad du nu heter! Jag brukar faktiskt skriva källor, till sånt jag hittat på internet. Klicka här för att komma till ett av mina inlägg som jag har gjort källor i. Fast du har rätt, jag borde nog göra det oftare :D


Hermione Granger..


Här kommer ännu en ny poster till dödsrelikerna - del 2, denna gång med Hermione Granger!


Vad tycker ni? :D


Mugglarportalen.se


Jag tycker http://mugglarportalen.se är en grymt rolig HP-sida för alla trogna HP-fans! Jag brukar hänga där varje dag ungefär. Är ni inte medlemmar där än så tycker jag absolut att ni ska bli det! Är ni lika intresserade av Harry Potter som jag så kommer ni fastna där på en gång ;).


Just nu vinner jag turneringen i magisk trekamp. Det gillar jag starkt, hihi.. :)


Ny poster för dödsrelikerna del 2!



Vad tycker ni? :)


Tar en kort bloggpaus..


Förlåt, förlåt för den usla uppdateringen.. men jag har verkligen inte tid att blogga just nu.. har massor med skolarbete som ska in nästa vecka, så hinner verkligen inte blogga här.. jag bloggar ju också på min vardagsblogg, men den bloggen kräver inte lika mycket tid och jobb som den här. Därför tar jag nu en kort bloggpaus, tills jag känner att jag verkligen har tid. Förlåt.. hoppas ni orkar hålla ut!

Mitt besök i Harry Potter parken - del 3


Här kommer fler bilder från mitt besök i Harry Potter-parken!





Får se ifall det blir mer bilder senare..


Svar på tal..


En fråga jag fick: Hur kan man kolla på bloggtoppen? :)

Mitt svar: Gör såhär. Gå in på http://bloggtoppen.se , titta sedan till vänster där deras meny är. Klicka på ''teman'' och sedan är det bara att leta efter Harry Potter. Fast just nu fungerar inte bloggtoppen som den ska, inte för mig i alla fall. Jag kommer inte in där, det kan ta jätte lång tid innan det fungerar.. ''/

Mitt besök i Harry Potter parken - filmen



Det kan ta en stund för videoklippet att ladda. Och om det inte går att kolla på filmen, det vill säga,
ifall det kommer upp en text där det står att videon inte är tillgänglig, säg till då!


Film på gång!


Nu ska jag snart sätta igång med en liten film som kommer innehålla filmklipp ifrån mitt besök i Wizarding world of Harry Potter! Kommer sätta in alla klipp jag filmat, det lovar jag! Så, håll utkik här på bloggen nu ;)

Jag som bloggar

 
 
Det kanske är många som inte vet vem jag är, så jag tänkte därför presentera mig, här och nu! Jag heter Danielle Hansevall och är 20 år. Att jag gillar Harry Potter, ja, det vet ju säkert alla, haha. Men förutom det intresset så är jag väldigt förtjust i att skriva berättelser, skapa film, samt vara med i filmer, leka i photoshop och resa. Jag har även varit helt tokig i hästar ända sedan andra klass och har ridit sen dess. Tyvärr räckte dock inte tiden till i gymnasiet och jag var tvungen att hoppa av.. Plugga, det gjorde jag på John Bauer gymnasiet, där jag läste IT-media. Jag tog studenten i somras (se bilden här ovan) och nu för tiden söker jag jobb. Medans jag gör det så praktiserar jag på Affelix Media Group där jag får hålla på med blandannat photoshop, vilket är skoj! Jag har även en underbar pojkvän som jag varit tillsammans med i snart två år. Tiden går snabbt när man har roligt.. ^_^

 

Varför bestämde jag mig för att starta denna blogg? Jo, för det första ville jag dela med mig av ett av mina största intressen till andra eftersom jag visste att det finns fler HP-fans än jag. Det visade sig att många gillade bloggen och jag fortsatte sedan att skriva och skriva. Just nu ligger den här bloggen på första plats hos bloggtoppen, bland alla svenska Harry Potter bloggar. Hög statistik är inget jag strävar efter, men det är ju alltid kul när man märker att folk uppskattar ens blogg. Då blir man ju bara ännu mer skrivsugen :D

Förutom den här bloggen så bloggar jag även på http://danzis.blogg.se , som är min vanliga vardagsblogg. Där bloggar jag om allt möjligt som har med mitt liv att göra. Kika gärna in där ifall ni vill!

Så, vill ni veta något mer så är ni alltid välkomna att fråga, precis när som helst!


Vill du sova över på Hogwarts?


Har du, precis som många andra, alltid drömt om att sova över på Hogwarts? Drömmen kan bli sann. Nu planeras ett helt nytt hotell i England med Harry Potter-tema.

Leavesden Studios i Storbritannien är studion där de flesta scener från Harry Potter filmerna spelats in. De som jobbar där har nu meddelat att de tänker öppna upp flera av sina miljöer från och med 2012.

Det planeras starta ett hotell också, som ska ligga 20 minuter utanför London. Företaget som har äganderätten till marken har dessutom lämnat in en byggansökan, där ritningarna uppvisar 120 rum.

Ifall förutsättningen utav byggnationen blir godkänd så kommer besökarna att få möjlighet till att sova i Gryffindors sovsalar! Låter inte så dumt va? Alla HP-fans kanske trots allt får sin dröm i uppfyllelse. Den ända nackdelen är nog att det kommer kosta ganska mycket. Men vi får väl se sen..


Svar på tal..


Det var nån som sa att Dan och Emma inte kysser varandra i dödsrelikerna. Men det gör dom ju visst. I videon här nedan kan ni få scenen där dom kysser varandra. Dock väldigt dålig kvalité..


Mitt besök i Harry Potter parken - del 2


Här kommer fler bilder ifrån mitt besök i Wizarding world of Harry Potter!



Försvar mot svartkonster klassrummet



Minneshållet


Sorteringshatten





Min honungsöl som jag beställde på Tre kvastar!




Jag kunde inte låta bli att prova en Hufflepuff kappa, trots att jag köpte en Gryfffindor.


Fler bilder kommer en annan dag ;)


MTV movie awards 2011


Nu kan man gå in och rösta på sina favoriter bland de senaste bio filmerna på denna länk: http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2011/categories.jhtml . Harry Potter och dödsrelikerna del 1 och dess karaktärer är nominerade i följande katigorer:

Best movie
- Harry Potter och dödsrelikerna del 1
Best male performance - Daniel Radcliffe
Best female performance - Emma Watson
Best villiain - Tom Felton
Best fight - Daniel, Emma och Rupert vs. dödsätarna
Best kiss - Daniel och Emma

Klicka in på länken här ovan eller också bilden här nedan för att komma till röstningen. Själv har man redan röstat och jag röstade förstås på alla från Harry Potter filmen, inklusive dödsrelikerna del 1. Nu är det eran tur att rösta! Och glöm nu inte att festivalen sänds den 5e Juni i MTV ;)

Bild lånad ifrån MTV's hemsida. Klicka på bilden för att komma till röstningen!

Lyckliga fans träffade Rupert Grint


Det var hysteri häromdagen i Trollhättan, Sverige, när våran käre Ronald Weasley (Rupert Grint) fick lov att träffa sina fans när han klev ut genom film och västs entrédörrar i Trollhättan. Upp till 40 lyckliga fans fick lov att krama honom, ta bild med honom och få hans autograf. De personerna må vara världens lyckligaste just nu..

Ni kan inte ana hur avundsjuk jag är just nu, och det är säkert ni andra fans också. Jag skulle så gärna vilja sätta mig på tåget till Trollhättan, men det är inte världens lättaste då jag helt enkelt inte skulle få.. men jag är så himla glad för alla lyckliga fans som fick träffa han. Snacka om lycka!


Här träffar Rupert alla sina fans. Gud vad jag darrar av avundsjuka.. X)


Bild ifrån presskonferansen av den internationella storfilmen Comrade.

Källa


Läsarfrågan..



Jag vet att det finns några där ute som har fått göra det under hans besök i Sverige, och det vore jätte roligt ifall ni kunde dela med er av träffen! Jag är riktigt avundsjuk på alla som fått möjligheten, men det är jag säkert inte ensam om. Fast mest avundsjuk är jag nog på dem som fått träffa JK Rowling..

Men i alla fall.. har ni bilder, videoklipp eller vad som helst från träffen med Rupert Grint så får ni mer än gärna länka dem till mig, eller mejla. Ser fram emot dem :D

Svar på tal..


Jag fick en kommentar av en tjej vid namn Tove: Hur vet du att du är Hufflepuff? Kan man kolla upp det någon stans? Tack bästa bloggen

Mitt svar: Hej Tove! Jo, alltså man vet ju nog aldrig helt säkert vilket elevhem man tillhör, men nästan säker kan man ju vara. Man vet vad elevhemmen vill ha för egenskaper hos sina elever och redan där tillhör jag Hufflepuff. Sen har jag nästan alltid blivit placerad i Hufflepuff när jag gjort tester på det. Och senast gjorde jag faktiskt ett riktigt bra test som du också borde testa om du vill. Där finns inga frågor som t ex: Vilket djur gillar du mest? Nä, utan här är det mer personliga frågor där du verkligen får svara vem DU är och vad DU har för personligheter. Det är mer på riktigt tycker jag. Och även där blev jag placerad i Hufflepuff, och ända sen dess har jag hållit mig fast vid det elevhemmet. Fast jag gillar dock mest Gryffindor :)


Klicka på bilden här ovan för att komma till elevhemstestet ;)


Idag är det ingen vanlig dag


En grupp har startats på facebook dom tyder på att idag ska man gå klädd i något som har med Harry Potter att göra. Det behöver inte vara utklädningskläder men man kan ju alltid bära kläder i t ex elevhemmens färger. Jag har på mig Gryffindors fäger. Jag har ett rött linne, sedan bara en svart kofta och ett oranget armband. Tycker att det räcker gott och väl :)


Bilden har inget med inlägget att göra.


Hade bästa drömmen nyss..


Jag sov hos en kompis på valborg (därav den dåliga uppdateringen) och nu är jag hur trött som helst.. somnade direkt när jag kom hem ska jag säga er, hehe.. men när jag somnade så drömde jag världens bästa dröm! Jag var i centrumet där jag bor och när jag gick förbi videobutiken så kom helt plötsligt Rupert Grint och Emma Watson ut därifrån, klädda i Hogwarts kappor. Jag skrek av glädje och bad min pappa ta kort på mig med dom. Dom ville gärna ta av sina kappor men jag lyckades få dem att ha på sig dom. Sen ville jag även ta en bild med dem när de inte hade kapporna på sig. Alltså jag lovar, vi bombade med bilder! Sedan kom JK Rowling från ingenstans och visade mig en teckning hon hade målat, haha.. sedan gjorde både Rowling, Rupert och Emma oss sällskap till en buss. Sen när jag kom hem så skulle jag lägga in alla bilderna på datan men upptäckte då att alla bilder var borta. Gissa om jag blev sur då. Men sen vaknade jag och blev ganska ledsen när det bara hade varit en dröm :(
Brukar ni drömma om Harry Potter? Berätta då gärna! :)

Älskar låten!


Min favoritlåt just nu :)

RSS 2.0