Ingen uppdatering under helgen

 
Under den här helgen kommer bloggen inte vara speciellt uppdaterad då jag kommer vara upptagen med annat. Men är tillbaka på Måndag igen! Ha det så bra så länge! :)
 

Visste ni..?

 
 

Harry Potter gifs - A true friend

 
 

Elle Style Awards 2014

 
Igår Tisdag deltog ingen mindre än Emma Watson på Elle Syle Awards i London. I en vacker svart klänning och med håret snyggt uppsatt dök hon upp. Här är några bilder ifrån galan.. Är hon inte vacker? :)
 
 
För övrigt så har Emmas nästa film snart premiär, vilket är filmen ''Noah''. Den har premiär den 28 Mars. Någon av som planerar att gå och se den? :)
 

Kan ni se headern?

 
Vill bara kolla med er ifall ni kan se headern? Vore bra att veta så att jag kan fixa till problemet annars :)
 

Dagens HP citat

 
Harry Potter and the prisoner of Azkaban - Albus Dumbledore 
 
 

Läsarfrågan..

 
 
Ni får välja av precis alla (alltså inte bara de på bilden) ;)
 

Ny design

 
 
Vad tycker ni om min ny design? Har fortfarande lite små grejer som behövs fixa, men det går snabbt :)
 

Happy Birthday Bonnie!

 
Idag fyller vackra Bonnie Wright (Ginny Weasley) 23 år, och jag vill därför ge henne ett stort, stort grattis! Hoppas du får en helt fantastiskt dag! :)
 
 

Visste ni..?

 

Outstanding British Film 2014

 
Vill med detta inlägg ge stora gratulationer till Alfanso Cuarón och David Heyman som häromdagen kammade hem priset för ''Most outstanding film in 2014'' på Bafta-galan. Tillsammans har de varit med och gjort filmen ''Gravity'', Alfonso som regissör och David som producent. Bra jobbat! :)
 
För er som inte visste det så var det Alfonso som regisserade ''Harry Potter och fången från Azkaban'' och David har varit producent för alla 8 HP-filmerna. Så dom är vi riktigt stolta över! :)
 
Klicka på bilden för att komma till videon där de tar emot pirset.
 

Glad Alla hjärtans dag (I Efterskott)

 
Bonnie Wright med ett enormt hjärta.
 
Har ni alla haft en bra Alla härtans dag? Har ni firat med pojkvän/flickvän, vänner eller familjen? :)
 

Snart tillbaka på banan igen

 
Hej på er alla Potterheads! Vet att uppdateringen varit riktigt usel, men har tagit lite paus från bloggen. Men kan nu glatt meddela att jag inom kort tid är tillbaka på banan igen, med nya inlägg. Dock lär det inte bli inlägg varenda dag då jag nyligen fått praktik och inte riktigt har tid, men ska göra så gott det går och kommer blogga så fort jag får tid! Så håll ögonen öppna, snart kommer det nya inlägg!
 
Ska även försöka fixa ihop en ny design! :)

RSS 2.0