Trailer för Daniel Radcliffes nya film ''What if''

 
För er som har missat det så kommer nu i Augusti en ny film med Daniel Radcliffe och Zoe Kazan i huvudrollerna. Denna film handlar om Wallace (Daniel) som under upprepade gånger blivit bränd av dåliga förhållanden. Han möter sedan Chantry (Zoe), en animatör som bor tillsammans med sin pojkvän Ben. Wallace och Chantry fångar direkt upp ett intresse för varandra och bildar en nära vänskap. Men det går inte att förneka att det finns något mer mellan dem. En kemi. Detta gör att de starkt undrar: Vad händer om kärleken i ditt liv faktiskt är din bästa vän?
 
Se den första trailern här nedan.
 
 
Filmen kommer att ha Sverigepremiär på bio den 15 Augusti 2014. Någon som ska se den? :)
 

Best day of my Life

 
Gårdagen var nog en av de bästa dagarna i mitt liv. En dag jag aldrig trodde skulle komma.
Som jag skrev igår så åkte jag och min kompis Elin iväg till Norrköping då vi fått reda på att James och Oliver Phelps (Weasley tvillingarna i Harry Potter) skulle dyka upp i ett köpcenter där för att avtäcka ett hemligt föremål ifrån filmerna. Vi två var först på plats och satt där i ca fem timmar, haha.. Men det var såå värt det! Jag fick stå längst fram vid scenen, jag fick skaka hand med James (Fred Weasley), ta bild med båda och få deras autografer nerskrivna i en av mina Harry Potter böcker. Och det hemliga föremålet var inget mindre än den flygande bilen som man genast kände igen. Men det slutar inte här..
 
När de gått sin väg så gick jag och Elin, tillsammans med några andra fans vi lärt känna, till Harry Potter utställningen som bara låg några kvarter bort. Vi satt där utanför, i hopp om att James och Oliver skulle synas till där. Och vad händer då? Jo, en engelsman som tydligen är ansvarig för utställningen (Eddie Newquist) kommer ut till oss och frågar om vi har biljetter till förhandsvisningen kl 19:00. Nej sa vi. Då säger han ''I can get you in''. Vi bah ''whaat?''. Höll han sitt ord? Absolut, bara vi svor på att inte tala om för någon innan dess. Så ja, vi fick komma in på utställningen helt gratis, och träffa tvillingarna IGEN. Och denna gång fick jag skaka hand med Oliver, samt få en kram av honom. Helt sick. I alla dessa år har jag endast sett dem agera i min absoluta favoritfilmserie, i rollerna som Fred och George Weasley, som dessutom råkar vara två av mina favoritkaraktärer. Och att nu få träffa dem in real life.. Det går inte att beskriva med ord. De är legender. Jag vet inte hur många gånger vi tackade killen som släppte in oss. Han är guldvärd!
 
Kan verkligen inte smälta allt som hänt än. Och utställningen då? Den var fantastisk! Inte lika grym som Warner Bros studio, men nästan. Fick återigen se klädnader, föremål m.m. från filmerna, och allt tillsammans med massor av härliga HPfans. Och allt detta helt GRATIS. Vi fick även en gratis trollstav på slutet, plus ett signerat kort av James och Oliver. Låter så konsigt att säga allt det här för folk, för det låter så overkligt, i alla fall i mina öron, haha.
 
Best.Day.Of.My.Life!
 
 
Fler bilder kommer inom kort, även lite videoklipp!
 

On the trainNu sitter jag på tåget mot Norrköping! Blev väldigt försenat, skulle egentligen varit framme nu. Men nu är jag påväg i alla fall :)

För er som också vill träffa James och Oliver, kom då till Linden Köpcenter i Norrköping idag klockan 15:00. Missa inte chansen att få se våra favorittvillingar!

Oliver Phelps på Instagram och Twitter idag

 
Tidigare idag, runt lunchtid ungefär, lade Oliver Phelps ut en bild på både Instagram och Twitter. Bilden föreställer honom själv som tar en selfie framför Slottet i Stockholm. 
 
 
Under bilden har han skrivit:
Cheeeeeesy selfie in front of the Royal Palace#Stockholm #Sweden #lovethiscity
 
Varmt välkommen till Sverige och Stockholm Oliver! Samma gäller din bror! :)
 

Se Phelpstvillingarna i Lindens Köpcentrum imorgon!

 
Se hit för goda nyheter!
 
Imorgon den 28 Maj kommer James och Oliver Phelps att vara på plats i Lindens Köpcenter i Norrköping kl 15:00. De ska avtäcka ett hemligt föremål där, ett föremål som är välkänt från filmerna, och som sedan kommer att stå på plats där under hela utställningen.
 
Detta är en stor möjlighet för oss Harry Potter fans att få oss en syn på dem, och kanske till och med autograf om man har tur. Så nu har även vi som ej fåt tag på biljett till förhandsvisningen av utställningen imorgon, chans att få se dem, vilket jag tycker är jättekul! Jag kommer att vara där, för detta är något jag inte vill missa! Någon av er läsare som ska dit? Ses vi där kanske? :)
 
 

Emma har tagit examen!

 
 
Idag, den 25 Maj 2014 tog ingen mindre än våran vackra Emma Watson examen från Brown University. Det vill jag såklart gratta här på bloggen då det är den stor dag för Emma.
 
Bilden här ovan har Emma själv fotat och lagt upp på sin twitter, då hon står i kappa och hatt. Ett stort, STORT, grattis till dig Emma, och ett STORT lycka till i Framtiden! :)

The escape from Gringotts - Behind the scenes

 
 
Med denna video säger jag hejdå för några dagar, då jag idag åker till London. I denna video får vi följa med litegrann bakom scenerna inför den nya attraktionen ''The escape from Gringotts'' i Orlando, Florida. Vad tycker ni? Verkar den spännande? Kan säga att det tycker i alla fall jag! Jag tror det kommer bli en fantastisk attraktion, och hoppas på att få åka den någon dag.
 
Kan förresten lova er en hel del bilder sen när jag kommer tillbaka, då jag på Fredag ska besöka ''Warner bros studio''. Så vi hörs snart igen! Kram så länge :)
 

Kan ni gissa vad jag ska få göra?

 
Nu på Torsdag tar jag planet till London, vilket blir andra gången för min del. Och denna gång kommer jag få göra något som man inte kunde göra förra gången jag var där, och dessutom något jag velat göra väldigt länge nu, nämligen att få besöka Warner Bros Studio, studion där filmerna om just ''Harry Potter'' spelats in. Jag kommer få träda in i den riktig Stora salen, den riktiga Diagongränden, se massor av rekvisita från filmerna och massa annat. Ni anar inte hur mycket jag längtar. Det kommer vara som en dröm för mig. Självklart kommer jag fotografera en hel del där, så ni kan vänta er massor av bilder sen när jag kommer hem. Det kommer bli så himla kul! :)
 
Är det någon av er läsare som varit där, eller som planerat att åka dit? Berätta då gärna! :)
 
 

Detaljer kommer snart..

 
Universal Orlando resort har nyligen släppt en liten video, med nyhet om att detaljer om den nya åkattraktionen ''The escape from Gringotts'' kommer att avslöjas den 13 Maj. Spännande, spännande.. Självklart lägger jag upp det här på bloggen så fort det är ute. Så håll ögonen öppna!
 
 

Phelpstvillingarna kommer till Sverige!

 
Är du en av de lyckliga som lyckats få tag på en biljett till förhandspremiären av utställningen ''Harry Potter the Exhibition'', ja då må ni verkligen vara lyckliga. Det är nämligen så att inga mindre än självaste Weasleytvillingarna (James och Oliver Phelps) kommer att vara på plats på invigningen, vilket är den 28 Maj, dagen innan dörrarna slås upp för alla andra på Nya parken i Norrköping. Biljetterna till förhandspremiären tog slut nästan på en gång, och det är tusentals biljetter som sålts. Att James och Oliver skulle gästa fick jag tyvärr reda på idag, så för mig blir det ingen träff med de populära tvillingarna. Det blir heller inget besök där överhuvudtaget, även om jag verkligen skulle vilja åka. Men det är nämligen så att jag åker till London nästa vecka och ska få besöka ''Warner bros studio tour'', så för mig är det inte hela världen. Men det hade varit kul!
 
''Harry Potter the Exhibition'' är en utställning där man kommer att få se rekvisita från filmerna, kostymer, dekorer m.m. och absolut en rolig sak att få uppleva, särkilt för oss HP-fans. Till er som ska åka till Norrköping, och kanske även få chans att träffa Phelpsbröderna - Skriv gärna och berätta om hur det var, mejla bilder eller vad som helst. Skulle vara jättekul! Mejla då till: harrypottersweden@live.se
 
Här poserar James och Oliver utanför Grand Hotel i Stockholm, under deras första besök i Sverige,
vilket var under premiären av ''Harry Potter och halvblodsprinsen'' år 2009.
 
Välkommen tillbaka till Sverige bröderna Phelps!
 

RSS 2.0