Förlåt, förlåt, förlåt

 
Som ni säkert uppenbarligen har märkt har jag haft längre paus än tänkt. Men för det första har det hänt en grej, så jag har varit ganska deppig på senaste tiden. Och för det andra har jag knappt haft tid. Men jag känner nu att det börjar bli bättre. Jag mår mycket bättre och har mer tid, så nu framåt ska jag verkligen försöka uppdatera oftare. Och gör jag inte det så får ni påminna mig haha. Nej men jag ska verkligen försöka, i promise.
 
Ikväll blir det förresten förhandsvisning av den nya filmen ''Divergent'' vid Biograf Park i Stockholm, som jag fått gratis biljetter till. Blir därför ingen uppdatering just idag. Men imorgon så!
 
Någon av er som ska gå ikväll? :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Björn Lindgren

Hej ursäkta om detta inte har med inlägget att göra men jag undrar om du planerar på att komma på nån harry potter relaterad grej i sverige i snaraste framtiden? Helt fantastisk blogg detta har verkligen funnit et ställe att återkomma till många gånger :D.

Det som arrangerats i sverige hitils är ju

Multicon 2014

Quidditch SM 2014

Timeturner 2014

Bifogar även med en bild på mej som Hagrid. En enkel men rolig cosplay jag har :D Detta är en tidnings artikell som skrevs efter att vi anordnat en 1 september dag förra året i uppsala. Om du klickar på pilarna vi bilderna så kan du se mej som Hagrid. En än gång helt fantastisk blogg och är glad att jag hittade den/Björn Lindgren Elevhem: Gryffindor

2014-04-24 @ 00:25:34
Postat av: Anonym

Glömde länken till artikeln här är den:

http://www.unt.se/uppsala/harry-potter-intog-lennakatten-2571301.aspx

2014-04-24 @ 00:26:13
Postat av: Alva

Jag hade gått på Divergent ifall jag bodde nära Stockholm men jag bor mitt ute i ingenstans i ödemarken i Norrbotten :/

2014-04-25 @ 22:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo