Pottermore.


Har ni hört talas om JK Rowlings nya projekt? I onsdags så arrangerade Rowling en.. ja vad ska man säga.. en sorts skattjakt på åtta stora Harry Potter hemsidor som finns runt om i världen. Skattjakten går ut på att lista ut vad Rowlings nya projekt kommer att heta. Dagen därpå, alltså igår Torsdag, fick man svaret. Det nya projketet kommer att heta: Pottermore.

På youtube finns en nedräkning tills den dagen så man får veta vad projektet är för något. Klicka här för att komma till nedräkningen, där ni kan föja dag för dag, tills dagen är kommen då det ska avslöjas. Just nu är det fem dagar kvar, vilket kommer gå rätt fort tror jag.

Så vitt jag vet har några utvalda personer fått reda på vad Pottermore är för något, och de säger att det är fantastiskt. (Nää, det gör ju oss inte mer nyfikna, eller hur?) Hehe.. men vad kan det vara för något tror nì? Det är ingen ny bok i alla fall, det är nog det ända vi vet. Fast i för sig.. det är ju inte omöjligt med en ny bok... Men vad är det!?




5 dagar kvar.


Kommentarer
Postat av: Hampus

Inte helt omöjligt att det kan vara böcker från Harry Potter. Ex. The tales of beedle the bard. Några fler sådana. JAg hade hoppats på uppföljare av Harry Potter, men det är väl för mycket att begära. MEn det kan vara en extrautgåva på Harry Potter, något samlingsverk där allt finns som hon har hittat på efter hennes sista bok om Harry.

2011-06-18 @ 02:11:12 / URL: http://varldenombillsanch.blogg.se/
Postat av: Hampus

Det skulle varit riktigt nejs. En sak är säker och det är att det handlar om Harry Potter och det är inte helt fel.

2011-06-18 @ 02:22:33 / URL: http://varldenombillsanch.blogg.se/
Postat av: Hampus

Hur var det att besöka Harry Potter parken i USA?

2011-06-18 @ 02:25:41 / URL: http://djavulenshus.blogg.se/
Postat av: Julia

Pottermore? Potterkarusellsak i England?

2011-06-18 @ 10:15:28 / URL: http://juliaogne.blogg.se/
Postat av: Pua

Jag ska vara bortrest :(

Måste få veta vad det är!

2011-06-18 @ 12:25:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo