Veckans fan, 15/8-2011


Denna veckans fan blev en tjej vid namn Therese! Ett stort, stort grattis till dig!
Läs hennes fina historia om vad Harry Potter betyder för henne, här nedan.. :)


Allt började en dag då min kompis frågade om jag ville se på Harry Potter och halvblodsprinsen - 6:an, premiären på bio. Eftersom jag inte är sådär supergammal och inte hängt med hela tiden visste jag inte vad Harry Potter var då, typ. Jag kanske visste lite smått men ja.. ni förstår. Den kvällen hängde jag alltså med till biosallongen, kollade på filmen, var koncentrerad, och bara tyckte den var så himla grym. Som jag sa innan så visste jag knappt vad Harry Potter var och hade inte sett dom andra filmerna. Den kvällen iaf när jag hade sett 6:e filmen pratade jag om den med mina bröder, jag sa hur mycket jag älskade Harry Potter och allt sånt där. Men om jag ska vara helt ärlig tror jag inte ens jag visste hur många filmer det fanns osv. Den natten drömde jag iaf om Harry Potter, jag började fanticera att jag var med i filmen, började köpa tidningar och sätta upp posters i mitt rum, och då menar jag inte en eller två. Jag satte upp så att min tapet inte syntes. Fortfarande tror jag inte jag visste att det fanns tidigare filmer, fast jo kanske..


Än så länge hade jag inte sett dom första filmerna, (förlåt, har nog tjatat lite om det nu) tills min storebror en dag laddade ner dom. I tur och ordning. 1:an, 2:an, 3:an, 4:an, 5:an. Vi satt och kollade på dom och ja, det var då det hände på riktigt - JAG BLEV ETT HARRY POTTER-FAN. Jag köpte alla filmerna, kollade på dom om och om och om och om och om igen och önskade julen 2009 Harry Potter och halvblodsprinsen, I November 2010 var det dags för Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Taggad som tusan (OCH DÅ MENAR JAG VERKLIGEN TAGGAD SOM TUSAN) gick jag dit på premiären med kompisen som fick mig att gilla, nä jag menar ÄLSKA Harry Potter. Denna gången gick jag alltså på en Harry Potter-film på bio som ett offentligt Harry Potter-fan som visste allt om filmerna. Filmen var självklart underbart bra. Och dom avbröt självklart exakt vid det mest spännande ögonblicket.


Det var bara att vänta tills nästa (SISTA) film och genom det senaste året har mitt Harry Potter-intresse vuxit ännu mer och jag skulle kunna kalla mig själv Sveriges största Harry Potter-fan. Jag ÄR Sveriges största Harry Potter-fan och har senaste året bara längtat till sista filmen. Jag längtade, längtade och längtade. Så var dagen där. Premiären. 13 juli. Då jag skulle få se sista filmen. Sista filmen var kommen. Dagen var kommen. Efter den kvällen skulle mitt liv ta slut, kändes det som. Till bio-sallongen gick jag med kompisen som helt enkelt fick mig in på Harry Potter-spåret en gång i tiden. Vi kollade på sista filmen. Sista fucking filmen. Hade förövrigt köpt en massa massa massa godis, men jag åt inget. Ingenting. Jag satt bara och stirrade på bästa Harry Potter-filmen EVER. Bästa filmen överhuvudtaget EVER. NÅGONSIN. Bästa filmen jag har sett i hela mitt liv. Jag grät till filmen. Jag skrattade till filmen. Jag tänkte till filmen. Tänkte hur underbart alla filmer hört ihop. Jag tänkte på hur jävla mycket jag älskar Harry Potter. Och hur bra var inte slutet till allt!?


Den kvällen gick jag hem, och så fort jag kom in genom dörren kom tårarna. Dom forsade. Jag grät och grät och grät och grät. För att allt var över. Men även för att jag tyckte filmen var så bra. ALLA FILMER ÄR JU SÅ BRA. Alla dagar efter där tänkte jag på filmen och filmerna varenda dag, varenda natt och varenda minut. Jag gör det fortfarande. Jag tänker på hur himla mycket jag älskar Harry Potter. Och kommer alltid att göra det.
Ni förstår nog att jag ganska mycket vill tacka den där kompisen, som faktiskt heter Moa. Tack för att du tog mig till biosallongen den dagen. Och tack för att Harry Potter finns. TACK!

/Therese


Vill du också bli veckans fan? Mejla då in din egen historia till min mail: harrypottersweden@live.se och gärna någon bild också, vilken som helst. Jag utser veckans fan varje söndag.


Kommentarer
Postat av: BB

Har du ens läst böckerna..?

2011-08-20 @ 16:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo