Emma Watsons nya frisyr


Emma Watson har nu tagit farväl till Hermione Granger genom att klippa av sig sitt hår. Hon är nu korthårig! När hon spelade Hermione Granger kunde hon ju inte gör vad som helst med sitt hår eftersom det kunde förstöra hennes karaktär men nu när sista filmen är klar blev hon fri. Hon berättar i en interljuv med Entertainment Weekly att hon velat klippa sig ända sen hon var sexton år gammal. Hon klippte sig i en salong i New York.

Jag blev riktigt nyfiken på denna nyhet eftersom Emma Watson är en av mina största idoler. Jag har alltid velat se ut som henne, jag älskade hennes utseende och hennes otroligt vackra hår så jag tycker faktiskt det är lite synd att hon klippte sig, hon passade i sin förra frisyr. MEN jag säger inte att det är fult, nej, det är jätte fint och passar Emma utmärkt, men skulle det varit jag som fik välja så skulle jag behållit håret. Men fint var det!


Vad tycker ni om Emmas nya frisyr?


Kommentarer
Postat av: Karin

Jag blev smått chockad när jag såg det. Jag gillade hennes gamla utseende. Men hon är en av de få människor som klarar av att ha det så kort, och det ser snyggt ut. :)

2010-09-05 @ 09:57:51 / URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag tycker att hon passar bäst i långt hår, men hon ser också fin ut nu :)

2010-09-07 @ 16:52:13
Postat av: Anonym

passar absolut inte på henne... :P

2010-09-14 @ 18:51:02
Postat av: Anonym

Det passar inte på henne hon hade mycket finare hår innan!

2010-10-26 @ 20:23:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo