Svar på tal..


Vickan: Harry Potter and the Philosophers stone är den bästa filmen! Men den har så mycket mer än förväntningar och effekter i sig. Det är första filmen som vi kunnat se om och om och om och om igen sedan den kom ut för över tio år sedan. Jag kan relatera till dagar jag legat sjuk, till jullov, höstlov, sommarlov och ledig fritid efter skolan.

Daniel, Rupert och Emma gör ett naturligt och kanoncharmigt jobb och effekterna är helt underbara <3 JAG ÄLSKAER DEN FILMEN! Samma så Hemligheternas kammare som kanske kan vara minst lika bra, om inte lite bättre? hm, jag har inte bestämt mig. Men den filmen är sjukt bra. Trion har fått känna av allt kring första filmen och utvecklas i andra. <3

Mitt svar: Ja, det är absolut den bästa filmen! Och jag håller helt med om allt du skrev. Filmen har mycket, mycket mer äm förväntningar och effekter i sig, absolut! Även jag har suttit och kollat på den första filmen då jag varit sjuk och andra lediga dagar. Minns det som om det vore igår! Och trots att alla är så små i filmen så är dom så himla duktiga i sitt skådespeleri, och det har varit så grymt kul att se hur de utvecklats som skådespelare under resten av filmerna. Första filmen är och förblir min favorit :)


Sneak peak på horrokruxerna (spoiler)


Det har kommit en till sneak peak, här på horrokruxerna. I videon får man dessutom se massa nya scener vi inte sätt förut. Ta en titt här nedan!


Nytt klipp från DH-part 2 (spoiler)


Det har kommit ett nytt klipp ifrån DH-part 2. Här får man se lite av scenen då Ron och Hermione träder in i Hemligheternas kammare för att förstöra en av horrokruxerna. Åh, den här scenen ser jag också fram emot! Det ska bli så himla spännande! :D


Spännande va?


Gringotts trollkarlsbank (spoiler)


Det har kommit en liten sneak peak på scenen vid Gringotts trollkarlsbank. Jag ser verkligen fram emot den scenen, då Hermione får vara Bellatrix bland annat. Det kommer bli riktigt spännande!

Checka in sneak peaken här!


Den första Harry Potter filmen.



Jag såg nyss klart på den första Harry Potter filmen, som är min absoluta favorit, och kommer alltid vara, trots alla ganska dåliga effekter och sånt. Den här filmen känns redan väldigt gammal tycker jag, jämför man med de andra filmerna så är effekterna verkligen dåliga. Men jag gillar den såklart ändå, den här filmen kom ändå ut på bio 2001 liksom. Men det är kul att se hur effekterna har ändrats med tiden. Men gosh, jag älskar filmen ändå, den är så himla underbar, och alla är ju så små och söta här :)


Nya posters!






Källa


Nu är jag tillbaka!


Nu är jag tillbaka efter en liten bloggpaus. Under pausen har jag hunnit boka och hämta ut biljetterna till Harry Potter premiären, gud så jag längtar! Jag känner på mig att filmen kommer bli grym!

Jag uppdaterar mer snart. Kram så länge!

Videon vi alla har väntat på.


Nu är den här, den efterlängtade videon vi alla väntat på! JK Rowling talar om för oss HP fans vad Pottermore är för något och vad det kommer innebära. Vad jag har fått höra från andra fans så kommer det vara en webbsida där man kommer kunna börja på Hogwarts, samtidigt som Harry och bli placerad i ett elevhem. Man får besöka Diagongränden, kasta besvärjelser och fixa i ordning trolldrycker, för att sedan samla ihop poäng till sitt elevhem. Dock kommer webbsidan inte att öppnas för allmänheten förrän i Oktober.. däremot kommer en miljon fans att få chansen att besöka sidan tidigare. Rowling har sagt att man ska besöka www.pottermore.com den 31 Juli för att då få mer info om hur man kan få komma in på sidan tidigare. Så skriv upp datumen i era kalendrar nu, för det här får man ju inte missa! Här kommer videon btw..


Detta är sista inlägget nu. Jag är som sagt tillbaka på Söndag. Ville bara uppdatera om det här först. Kram!


Är tillbaka på söndag.


Från och med imorgon - söndag kommer jag tyvärr inte få ha tillgång till dator, och därmed blir det ingen bloggning under dessa dagar... men när jag kommer tillbaka så blir det ännu mer uppdatering, jag lovar! 

Ha en jättre trevlig midsommar nu allihopa, och drick mycket honungsöl ;)


Med vänliga hälsningar, Danielle.


Ännu en ny Tv spot har kommit, med nya scener



Dagens Hp citat..



Petunia till Harry, ur ''Harry Potter and the deathly hallows.''


Tack till Freja som tipsade om citatet!


Det är bestämt nu.


Sf har nu bestämt sig för att ha 11 års gräns på dödsrelikerna - del 2.

Ville bara tala om det så att ni vet :)


Tv spot#5


Det har kommit ännu en Tv spot, dock med dålig kvalité. Någon står och filmar en tv. Men det går ändå att se och höra bra tycker jag. I denna får man även se några nya scener. Något jag verkligen ser fram emot är scenen vid hemligheternas kammare, ska bli kul att se kammaren igen :)


Kommer det bättre kvalité så lägger jag upp den videon sen!


Svar på tal..


En fråga jag fick nyss av en tjej vid namn Amelie: Åh, jag måste köpa en! Frågan är bara vilken... har du någon eller tänker du köpa någon? (isf vilken)

Mitt svar: Ja självklart tänker jag köpa en! Jag funderar på att köpa de här tre här under. Kunde inte välja bara en, så det fick bli tre stycken istället :)


Detta är ett svar på en kommentar via detta inlägg.


Posters


Är du sugen på att köpa hem Harry Potter posters? Då tycker jag du ska klicka här! På den sidan finns alla möjliga posters och det finns massa med Harry Potter. Det är väldigt bra priser dessutom!


Besök sidan nu! :)


Förlåt..


Idag kommer det nog inte bli så mycket uppdatering. Det är en sak inom familjen som jag inte tänker ta upp här. Hoppas ni förstår. Och jag lovar att uppdatera så fort jag kan.. kram på er.

Besöksrekord


Igår fick jag besöksrekord på denna blogg, med hela 154 unika besökare. Jätte kul tycker jag! :D


Även Daniel Radcliffe vet inte vad som väntar..


Ingen av oss vet ännu vad Pottermore är, inte ens självaste Daniel Radcliffe vet.

''I know nothing about that whatsoever,” sa Dan till Cryptic new website. “I’m sure that Jo will be writing a lot more in the coming years. I’m sure she has a lot more in her than we’ve read and a lot more stories to tell.”

Läs hela artikeln här.


Källa


Vilken karaktär är du?


Gör detta test, där du får kommer få reda på vilken karaktär du liknar mest av Harry, Ron, Hermione och Draco. Mitt resultat blev såhär:

1. Ron Weasley (visste det, jag ser så himla mycket av mig själv i honom så jag är inte förvånad): 40 %
2. Harry Potter: 30 %
3. Hermione Granger: 20 %
4. Draco Malfoy: 10 %

Klicka här för att göra testet du med! Skriv gärna vad ni fick för resultat sen :)


Dagens Hp citat..




Från: Harry Potter and the prisoner of azkaban.


Introt till DH part 2 - Fan Made


Jag hittade precis en fantastiskt bra video där man gjort självaste introt till ''Harry Potter och dödsrelikerna del 2''. Den är såklart Fan Made, men jag tycker den var grymt bra gjord, fick verkligen gåshud! För min del skulle det absolut inte skada att göra något liknande intro. Eller vad säger ni?


Btw: Är det bara jag som får gåshud när Harry Potter introt börjar i filmerna? Sitter som förstenad
då, haha..har alltid tyckt om dess intron. Är jag ensam om det, eller..?


Ny kategori!



I denna kategori kommer jag skriva ner Hp citat som jag tycker om. Det kan vara citat från både böckerna och filmerna. Om ni vill så får ni gärna skriva citat i en kommentar som ni tycker att jag ska publicera. Jag ska försöka lägga upp ett citat om dagen :)

Blogresponse - ställ en fråga precis när du vill!

























På det här sättet blir det mycket enklare att svara på era frågor. Så fråga på bara! :)


Avada Kedavra


Haha, jag hittade precis en rolig Harry Potter parodi, där de sjunger låten ''Hakuna Matata'' från Lejonkungen, fast här har de gjort om låten och sjunger istället ''Avada Kedavra''. Riktig rolig video, skrattade hela tiden.. xD


Såhär firade man i orlando igår..


Såhär såg det ut igår då man firade ett år i Harry Potter parken i Orlando.

Obs: Är det dålig kvalité i videon så ändra bilden till 240 p, det funkade för mig..


Deathly hallows, part 2 - Tv spot


En Tv spot för dödsrelikerna del 2 har nu släppts av Warner Bros. Här får man se några fler scener av den avslutande filmen. Check it out..


Två nya posters.




Fler svenska fans träffar Rupert..



Hehe, jag diggar hans hjärtformiga solbrillor.. ^^


Svenska, lyckliga fans träffar Rupert Grint


Som många av er säkert redan vet så besökte ju Rupert Grint Trollhättan i Sverige ganska nyligen för att spela in några scener till sin nya film ''Comrade''. I den här videon får man se hur några svenska, lyckliga fans får träffa honom utanför hans hotell. Snacka om att jag är aaavundsjuk...


Harry Potter parken fyller ett år idag!


Idag är det exakt ett år sen som Wizarding world of Harry Potter öppnades, för att sedan välkomna besökare från hela världen. Självklart firades detta idag, och det firades genom att öppna parken i exakt samma stund som ''Grand opening'' ägde rum förra året, vilket var 09:23 på morgonen. Det hölls sedan ett firande inne i själva parken. Läs mer om firandet här!


Här är en video ifrån ''Grand opening'' som då ägde rum för exakt ett år sen idag!


Ingen åldergräns är bestämd ännu..


Såhär stod det i en liten artikel som jag läste på http://sf.se nyss:

''Harry Potter har ännu inte granskats av statens biografbyrå och har därmed ingen officiel åldersgräns. Tillsvidare säljs biljetterna med åldersgränsen från 11 år. Skulle filmen få högre åldersgräns kan yngre besökare återköpa biljetterna. Vi beklagar besväret och återkommer så snart det är möjligt.''

Låt oss nu hoppas att de inte höjer åldersgränsen, med tanke på att det är många unga som också gillar Harry Potter. Själv är jag 17 år så jag kommer kunna gå ändå, men jag tycker det vore riktigt tråkigt ifall yngre inte kan gå.. 11 årsgräns är lagom tycker jag. Eller vad tycker ni?


Behind the scenes


Här är en till video med ''behind the scenes'' klipp från dödsrelikerna del 1. Jag älskar scenen de spelar in i skogen, när det ser ut som att Dan springer allt vad han har, och när Emma sedan säger ''Good job! Awesome!''. Btw ser det ut som alla har springtävling i den scenen, tycker ni inte? xD


Mina HP-saker.


Häromdagen samlade jag ihop alla mina gamla HP-saker som jag äger, tog även fram allt det nya. La dem på sängen för att fota sen också, och de bilderna tänkte jag visa nu. Men, JAG VET att jag har ännu mer saker i källaren, som jag också tänker gå ner och hämta någon dag. Men så länge kan jag visa er det jag har i mitt rum, just nu. Och så ni vet.. de två första Harry Potter filmerna ligger tyvärr i källaren, även två Harry Potter spel... -.- men som sagt, nån dag när jag har tid så ska jag gå ner dit och hämta upp allt!







Blev typ gråtfärdig när jag hittade alla gamla grejor som jag fått när jag var liten, som
t ex leksakerna och målarböckerna, och det där klisteralbumet.. måste visa er läsare det sen..


Deathly hallows, part 1 - Behind the scenes..


I denna ''behind the scenes'' får man se bland annat en tagning från när Hagrid och Harry störtar ner i den lilla sjön vid kråkboet, tagningar från Trolldomsministeriet, tagningar från snäckstugan och en tagning från när Dobby dyker upp i källaren hos Malfoys för att rädda Harry Potter och hans vänner.


Pottermore.


Har ni hört talas om JK Rowlings nya projekt? I onsdags så arrangerade Rowling en.. ja vad ska man säga.. en sorts skattjakt på åtta stora Harry Potter hemsidor som finns runt om i världen. Skattjakten går ut på att lista ut vad Rowlings nya projekt kommer att heta. Dagen därpå, alltså igår Torsdag, fick man svaret. Det nya projketet kommer att heta: Pottermore.

På youtube finns en nedräkning tills den dagen så man får veta vad projektet är för något. Klicka här för att komma till nedräkningen, där ni kan föja dag för dag, tills dagen är kommen då det ska avslöjas. Just nu är det fem dagar kvar, vilket kommer gå rätt fort tror jag.

Så vitt jag vet har några utvalda personer fått reda på vad Pottermore är för något, och de säger att det är fantastiskt. (Nää, det gör ju oss inte mer nyfikna, eller hur?) Hehe.. men vad kan det vara för något tror nì? Det är ingen ny bok i alla fall, det är nog det ända vi vet. Fast i för sig.. det är ju inte omöjligt med en ny bok... Men vad är det!?




5 dagar kvar.


Deathly hallows, part 1 - Behind the scenes.


Här är en till video med fler scener bakom kameran. Man får se tagningar från Malfoys herrgård, Kråkboet och Privet drive.


Yes, jag klara det!


Jag kan knappt tro det.. jag klarade precis ut ''Harry Potter och den flammande bägaren'' på playstation 2! Som jag sa förut så fick jag spelet för några år sen, men det var inte förrän idag som jag lyckades klara ut det. Gud så glad jag är! Men fick dock köra om den sista banan några gånger innan jag klara det.. :P


Deathly hallows - part 1: Behind the scenes, part 2


Här är några tagningar från Malfoys herrgård då de duellerar.

Jag kommer att lägga upp en till video från duellen i Malfoys herrgård strax, en video
med flertagningar och så. Men först får ni se denna :)


Deathly hallows - part 1: Behind the scenes, part 1


En kort liten video med sekvenser av tagningar från Malfoys herrgård.
Fler videos kommer!


Just nu..


Just nu sitter jag och spelar ''Harry Potter och den flammande bägaren'' på playstation 2 med min kompis. Jag fick det här spelet för flera år sen (samlar på alla spelen), men jag har fortfarande inte klarat det! Det är ju jätte svårt.. fast jag tror jag börjat klura ut lite mer nu. Det här spelet är nästan bara kul om man är fler än en spelare.. har ni spelet det här spelet? Tycker ni också det är svårt? Har ni klarat ut det?




Jag har inte kommit längre än till den här banan i svartsjön..


Musiken i Harry Potter och dödsrelikerna del 2.


Det har nu kommit en lista på alla låtar som är med i Harry Potter och dödsrelikerna del 2.
Spellistan kommer att släppas den 12e Juli i år.

Här är listan på alla låtarna:
1. Lily’s Theme
2. The Tunnel
3. Underworld
4. Gringotts
5. Dragon Flight
6. Neville
7. A New Headmaster
8. Panic Inside Hogwarts
9. Statues
10. The Grey Lady
11. In the Chamber of Secrets
12. Battlefield
13. The Diadem
14. Broomsticks and Fire
15. Courtyard Apocalypse
16. Snape’s Demise
17. Severus and Lily
18. Harry’s Sacrifice
19. The Resurrection Stone
20. Harry Surrenders
21. Procession
22. Neville the Hero
23. Showdown
24. Voldemort’s End
25. A New Beginning

Källa


Screencaps från den senaste trailern.


Här kommer en hög med screenshorts från den senaste Harry Potter trailern. Jag kommer inte att ladda upp alla screenshots, så ifall ni vill se mer klickar ni här sen.


Här ser man hur Lily Potter pratar till den unge Harry Potter.


Harry Potter som spädbarn.


Bild från quidditch planen, under kriget på Hogwarts.



Snape till Dumbledore: "You kept him alive so he can die at the proper moment!"


Voldemort till Lucius: ''Bring him to me!''



Ron, Hermione och Harry flyger på draken från Gringotts.


McGonagall och Molly Weasley förbereder kriget.





Harry pratar till Snape i stora salen, om när han dödade Dumbledore.







Screencaps från scenen i skogen, då Harry möter sina döda föräldrar, Sirius och Remus. (Kommer gråta vid den scenen).



Ron och Hermione flyr hemligheternas kammare.


Voldemort försöker få tag på fläderstaven.


Galapremiären i London 2010.


Jag hittade en bra gjord video ifrån galapremiären av dödsrelikerna - del 1 i London 2010. Ta en titt..


En ny trailer har släppts!


En ny trailer till dödsrelikerna del 2 har släppts, med fler scener vi aldrig tidigare har sätt.. jag tycker den här var fantastiskt bra, fick verkligen gåshud! Nu längtar jag tills premiären.. kan knappt bärja mig..


Det här är den absolut sista trailern till dödsrelikerna del 2. Men det är inte det ända.
Det här är även den sista Harry Potter trailern någonsin...


Underbar bild..


Harry Potter in one word.


Not to mention the pincers


Image and video hosting by TinyPic


Nu kan man köpa biljetter!


Nu är biljetterna för premiären och såklart även andra dagar ute! Så nu är det bara att gå in och reservera biljetter på sf bio. Men, än så länge är det bara bioklubbsmedlemmar som kan köpa.. men, att bli medlem i bioklubben är gratis, så varför inte bli medlem där först, och sen boka..? Det ska i alla fall jag göra nu hade jag tänkt. Fast annars kan man ju vänta också. Men som sagt, att bli medlem är helt gratis!


När ska ni gå och se den avslutande HP-filmen? :)


Voldemort


En ny poster på Voldemort har kommit, med Bellatrix och Lucius precis bakom honom.


Riktigt häftig!

Källa: Facebook.


Ny poster!



Vad tycker ni om denna? Själv gillar jag den :)

Källa: Facebook.


Framför Hogwartsexpressen..



Inget speciellt kanske, men för mig är det ganska coolt. Jag har
stått på ungefär samma ställe som James och Oliver, hihi :D

Jag och Hogwartsexpressens lokförare till vänster, och Phelps tvillingarna till höger.


James och Oliver på inspelning i Orlando..


James och Oliver Phelps har varit på en inspelning i ''Wizarding world of Harry Potter'' i Orlando nyligen. Vad de spelat in är dock hemligt, men man tror att det kommer vara ett inslag till den kommande dvd'n..

Läs artikeln här!

Här är några bilder från deras besök där.


Tvillingarna framför Hogwartsexpressen. Precis där har jag stått föresten :D


Tvillingarna fick även träffa massa lyckliga fans under besöket. Lyckostar!


Tvillingarna shoppar loss inne hos Zonkos.. :)

Källa


The dragon..



Källa


Så lång blir den sista HP-filmen i minuter..


En australisk webbsida har tagit reda på hur lång den sista HP filmen är i minuter, och det visade sig att den allra sista filmen kommer att vara 125 minuter lång, vilket innebär att den kommer ha den kortaste spelningstiden av alla Harry Potter filmerna. Lite tråkigt kanske, med tanke på att det är den sista filmen.. fast egentligen spelare det nog inte någon så stor roll. Två timmars film brukar vara lagom tycker jag.

Här är spelningstiderna för alla 8 Harry Potter filmer:

- Harry Potter och de vises sten: 152 minuter
- Harry Potter och hemligheternas kammare: 161 minuter
- Harry Potter och fången från azkaban: 141 minuter
- Harry Potter och den flammande bägare: 157 minuter
- Harry Potter och fenixorden: 138 minuter
- Harry Potter och halvblodsprinsen: 153 minuter
- Harry Potter och dödsrelikerna, del 1 - 147 minuter
- Harry Potter och dödsrelikerna, del 2 - 125 minuter


Källa


Senaste postern..


Det har kommit en ny poster på Voldemort. På bilden ser man hur han kastar Avada Kedavra besvjärjelsen mot Harry (Harry syns dock inte i bilden).


Källa


Kan inte fatta att allt snart är slut..


Jag såg nyss denna video, där man får se lite nya klipp från dödsrelikerna - del 2 + en massa klipp från de andra filmerna och interljuver. Jag började gråta.. kan verkligen inte fatta att det snart är slut på den episka sagan.. Harry Potter har betytt så himla mycket för mig, och gör det fortfarande. Varje dag gör jag något Harry Potter aktigt, varje dag! Världens bästa film och bok. I love it ♥


Nån annan som grät..?


Jag gråter..


Jag tittade på en tribute till Fred Weasley nyss, och jag brast i gråt, och jag menar det.. klicka på bilden här nedan för att komma till videon. Det gick inte att bädda in den..


Shoppingen i Harry Potter parken..


Jag kom precis på att jag glömt lägga upp bilder på allt jag köpte under mitt besök i ''Wizarding world of Harry Potter''! Så ja, jag tänkte jag kunde visa er det nu istället :)


Gryffindor kappa - Kostade ungefär 700 kronor. Haha, bjuder på bilden där jag har på mig den.
Där ser ni även trollstaven jag köpte föresten. Se mer av staven här nedan..


Hermiones trollstav i ask - Kostade ungefär 200 kronor.. det är dyrt där alltså..


Bertie botts bönor i alla smaker & en chokladgroda + chokladgrodekort innuti.
Kommer inte ihåg vad det kostade, men det kanske blev ungefär 200 sammanlagt..

Som sagt, det är inte billigt att handla där, men jag kan lova att det är sååå värt pengarna!
Och nej, det är inte så att jag kommer gå runt och leka Harry Potter nu när jag har kappa
och trollstav, haha. Men är man ett fan som jag så mååste man ha dom grejerna, haha.
Jag har velat ha en kappa sen jag var lite liksom.. så thats it :)


Fler posters..






Åhh, jag bara äälskar postern på Fred och George. Den skulle man allt vilja ha på väggen här hemma..

Källa: Facebook


På röda mattan..


Här är bilder på när Emma Watson och Tom Felton fotogarferas på röda mattan under MMA 11'. Vad tycker ni om deras outfitar? Själv tycker jag att Emmas klänning är bedorande fin.. och Tom är stilig i sin kavaj + t-shirt! Ser avslappnat ut men det är snyggt på samma gång tycker jag!





Källa


Här tar Tom Felton emot priset!


Här kan ni få se när Tom Felton tar emot priset för ''Bästa skurken'' på MTV movie awards.

Tags: 2011 MTV Movie Awards, Movie News


Tom Felton


Här är ett kort videoklipp från MTV movie awards, där snygga Tom Felton blir interljuvad. Han diskuterar om Robert Pattinson, Cedric Diggory och Edward Cullen.

Tags: Reality TV Shows, Reality TV Shows 6


Nya posters!










Vad tycker ni? Själv tycker jag inte om Harry och Rons posters så mycket.. tycker att
de ser..lite konstiga ut.. fast det förstås.. dom är ju mitt i en fight.. men vad tycker ni?

Källa: Facebook


Alla trailers


1. Harry Potter och de vises sten (2001)



2. Harry Potter och hemligheternas kammare (2002)

3. Harry Potter och fången från azkaban (2004)

4. Harry Potter och den flammande bägaren (2005)

5. Harry Potter och fenixorden (2007)

6. Harry Potter och halvblodsprinsen (2009)

7. Harry Potter och dödsrelikerna - del 1 (2010)

8. Harry Potter och dödsrelikerna - del 2 (2011)

Vilken trailer är eran favorit? Min är absolut den första, men gillar även tvåan och dödsrelikerna - del 2.

Vilka är era favoriter?


Svar på tal..


En kommentar jag fick nyss: Twilightfansen har vunnit! Hahah! Vi vann ett pris och där tävlade inte ens Twilight! Aja, bra jobbat ändå! <3 Jag vet att jag inte borde säga det här, men gud var Kristen Stewart är vacker!!!! Hon är nog den snyggaste kvinnan jag har sett faktiskt!  <3

Mitt svar: Grattis till er måste jag väl först ta och säga, även om jag tycker Harry Potter förtjänade mer priser. Fast jag är inte emot Twilight, och jag tycker det var bra att Robert Pattinson vann, då han är en av mina favoritskådisar. Men Kristen Stewart förtjänade inget pris, TYCKER JAG. Hon skådespelar verkligen inge bra, så där tycker jag absolut Emma Watson borde ha fått pris. Och sen tycker jag även Emma är mycket finare än Kristen. Menmen.. min barndom (Harry Potter) kommer ändå alltid vara bäst för mig, även om Twilight vinner mest priser. Harry Potter är min livsglädje, och kommer alltid att vara! Men grattis återigen till Twilight :)


Emma Watson, min kvinnliga förebild inom skådespeleri :)


Emma Watson på röda mattan


Här interljuvas Emma Watson (kort) inför MTV Movie Awards 2011, där Emma blandannat får visa upp sin outfit.

Tags: MTV Shows


Källa

Exlusiv sneak peak på sista filmen!


Här kommer en exlusiv förhandstitt på en scen ifrån sista filmen. OBS: spoiler!

Tags: Movie Trailers, Movies Blog


Källa

Harry Potter vann bara ett pris..


Det blev tyvärr bara ett pris för Harry Potter i år. Tom Felton vann kategorin ''Best villain''.

Tags: 2011 MTV Movie Awards Site


Källa

Två nya posters!


Bellatrix Lestrange (sjukt snygg)!


Draco Malfoy

Vad tycker ni om dessa två? :)

Källa


RSS 2.0