Den första Harry Potter filmen.



Jag såg nyss klart på den första Harry Potter filmen, som är min absoluta favorit, och kommer alltid vara, trots alla ganska dåliga effekter och sånt. Den här filmen känns redan väldigt gammal tycker jag, jämför man med de andra filmerna så är effekterna verkligen dåliga. Men jag gillar den såklart ändå, den här filmen kom ändå ut på bio 2001 liksom. Men det är kul att se hur effekterna har ändrats med tiden. Men gosh, jag älskar filmen ändå, den är så himla underbar, och alla är ju så små och söta här :)


Kommentarer
Postat av: Vickan

Harry Potter and the Philosophers stone är den bästa filmen! Men den har så mycket mer än förväntningar och effekter i sig. Det är första filmen som vi kunnat se om och om och om och om igen sedan den kom ut för över tio år sedan. Jag kan relatera till dagar jag legat sjuk, till jullov, höstlov, sommarlov och ledig fritid efter skolan.



Daniel, Rupert och Emma gör ett naturligt och kanoncharmigt jobb och effekterna är helt underbara <3 JAG ÄLSKAER DEN FILMEN! Samma så Hemligheternas kammare som kanske kan vara minst lika bra, om inte lite bättre? hm, jag har inte bestämt mig. Men den filmen är sjukt bra. Trion har fått känna av allt kring första filmen och utvecklas i andra. <3

2011-06-30 @ 21:55:21 / URL: http://http.//vikachus.blogspot.com
Postat av: Wilma PH

Haha, jag såg på den idag oxå ! ;D vilket sammanträffande :) <3

2011-06-30 @ 22:34:35
Postat av: Wilma PH

haha, såg på den idag oxå ;) sammanträffande :) <3

2011-06-30 @ 22:35:16
Postat av: matilda

jag skulle vilja veta var man kan hitta filmen eller om den finns på youtube eller nåt? om den gör det kan du väl skria var eller en länk :) tacksam för svar ( via inlägg, kan inte läsa svar ;)

2011-11-14 @ 13:12:14 / URL: http://mippen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo