Förlåt, förlåt, förlåt.


Jag ber verkligen ursäkt för den dåliga uppdateringen, men det beror faktiskt på att jag inte haft tillgång till dator de senaste dagarna, så nu vet ni.. har verkligen velat blogga då det hänt så mycket nu, bland annat premiären i London och så. Men nu är jag här igen och ska sakta och säkert börja blogga som vanligt igen.

Nu när jag loggade in upptäckte jag föresten en väldigt rolig sak. Statistiken har gått upp något enormt, är det någon som länkat mig..? Nej men det är kul att folk verkar gilla bloggen, hoppas det fortsätter så! Det är alltid kul när man upptäcker att folk läser ens blogg, då blir man ännu mer skrivsugen :)

På Fredag eller Lördag beger jag mig till NK för att titta på Harry Potter utställningen, men innan dess så blir det Harry Potter premiär på Onsdagen! Kan ni fatta att det bara är en dag kvar snart? Helt otroligt vad tiden går snabbt nu för tiden... och imorgon är det Midnattspremiär! Någon utav er som ska gå på den?


Kul att folk kikar in på bloggen trots dålig uppdatering. Men nu blir det bloggning som vanligt igen!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag ska gå på midnattsvisningen! Sååå spännande :D Fast min kompis var på galapremiären idag, gissa om jag är avundsjuk ... :)

2011-07-11 @ 23:59:08 / URL: http://johannakjellmans.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag var på galapremiären idag (hehe jag är kompisen Johanna pratar om ovan), åhhhh filmen!!!!!!!! Har så mycket känslor när det kommer till den... Imorgon ska jag på midnattsvisningen också :D

Iiiiiiihhhhhh!

2011-07-12 @ 00:46:28 / URL: http://hejhumor.blogg.se/
Postat av: Hampus

Jag ska se den i natt. Spännande!

2011-07-12 @ 20:27:38 / URL: http://varldenombillsanch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo