Mitt besök i Harry Potter parken


Hejhej, och förlåt för dålig uppdate! Har inte riktigt orkat blogga eftersom att det tar hundra år att ladda upp bilderna här. Har bloggat på min vanliga blogg men det har varit det ända jag orkat med..

I alla fall.. besöket i Wizarding world of Harry Potter var helt underbart! Jag ville inte gå därifrån haha. Jag tänkte berätta lite om sakerna jag gjorde där..

The flight of the Hippogriff: Man får stå i kö rätt länge, fast det fick man göra överallt. Under tiden man stod i kö kunde man passa på att ta lite bilder på Hagrids stuga och sedan Vingfåle. Man såg även Hogwarts därifrån och det kan man stå och kolla på i evigheter, haha. Men själva åkturen då.. den var härlig. Man fick mycket fjärilar i magen. Ganska kort åktur men roligt var det!

Hogwarts slottet: Det var en jätte lång kö in till slottet. Kändes som om man stod där i flera timmar nästan. Det var som värst när vi kom till växthuset, där man fick stå ute i solen jätte länge. Höll på dö! Fast hela denna långa kö var värd varenda minut inne i slottet tycker jag! Man fick vandra igenom Hogwarts korridorer, Dumbledores kontor, Försvar mot svartkonster klassrummet, stora trappan och Gryffindors sällskapsrum.

Harry Potter and the forbidden journey: I slutet av Hogwarts turen fick man åka Harry Potter and the forbidden journey som jag sätt fram emot länge! Och jag säger bara.. gud så häftigt det var! Det var som att komma in i själva filmen. Man satt i en vagn och sedan kändes det som om man flög över Hogwarts, över quidditch planen och sedan flög man runt inne i slottet och så. Det var grymt häftigt! Ville så gärna åka igen fast jag hade verkligen ingen lust att stå i kö igen och svettas.. men kuuul var det!

Tre kvastar resturangen: Pappa och jag åt såklart lunch på den resturangen. Det var ganska lång kö in dit också. Där inne beställde jag en Butter beer (Honungsöl) för att smaka på den drycken för första gången. Det var faktsikt jätte gott! Smakade ungefär som milkshake, fast ännu godare!

Ollivanders butik: Även här var det kö in till butiken. De släppte in grupp för grupp, fast ändå tog det lång tid. Sen var det riktigt varmt också! Men väl inne i butiken så var det mörkt och tyst. Sedan kom Ollivander gående fram till disken. Jag kände igen honom från youtube. Han tog fram en pojke till disken och sedan fick han testa ett par trollstavar tills det var en trollstav som ''valde'' honom. Jag trodde alla skulle få vara med om det där men det var bara en person som fick äran. Det var lite dåligt faktiskt.. ''/

Dervish and banges: Kö in dit också, haha.. men det var en roligt lite butik. Där inne köpte jag mig en Gryffindor kappa. Jag är egentligen Hufflepuffare men efetrsom att jag ska använda den på maskerrad så är det lite enklare att klä ut sig till antingen Harry eller kanske Hermione. Dessutom var Hufflepuff kappan inte lika snygg tycker jag.

Honeydukes: En urgullig liten godisaffär! Här hade dom allt slags trollkarlsgodis, t ex Bertie botts bönor i alla smaker. Jag köpte ett paket såna och sedan en chokladgroda.

Jag åkte inte Dragon challenge, jag var för feg, haha.. sen han jag inte kika in i Zonkos butiken heller.. men annars han jag med allt! Vill tillbaka! Bilder får ni senare, hinner inte nu..

Kommentarer
Postat av: Viola

åååh gud jag är så avis!!! :)

2011-04-24 @ 21:16:38 / URL: http://vaajowla.blogg.se/
Postat av: Estelle

Åh du verkar ha haft jätte kul :D Visst vill man bara tillbaka!

2011-04-24 @ 22:19:48 / URL: http://estellej.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hoppas det inte var för mycket folk där. Jag var där 2 dagar efter det hade öppnat, kön var 3km lång.. så deppigt att jag inte hann gå in i slottet.. var lite för lång kö tid, närmare bestämt 5 timmar. Hoppas du har det jätte bra! :)

2011-04-24 @ 22:28:18 / URL: http://theleakycauldron.blogg.se/
Postat av: Salazar1

Hjälp vad avis jag är! Var det kul hos Zonkos?

2011-04-24 @ 22:33:17
Postat av: Vickan

Jäklarimej vad avis jag är nu! och vad jag längtar till 2012!!!! iiiih, vill till världen nu för att stanna. Hahaha sommarjobb där hade varit underbart <3

2011-04-25 @ 16:52:27 / URL: http://vikachus.blogspot.com
Postat av: Stephanie <3

Gaaaaaaash! jag är såå avundsjuk. jag har velat det så länge men inte kunna åka. och jag har velat smaka på butter bear ända sen jag såg den i filmen. va roligt att du hade det bra där :)

2011-04-26 @ 00:07:57 / URL: http://stephyy.webblogg.se/
Postat av: Anonym

verkar kul!

2011-04-26 @ 11:26:48 / URL: http://harrypotterblog.blogg.se/
Postat av: Maj

vad häftigt! =)

2011-04-26 @ 20:52:08 / URL: http://majjohansson.blogg.se/
Postat av: Cilla

Vill tillbaka. Ska snart till Orlando igen och då måste jag åka alla hp karuseller igen !



Längtar så sjukt mycket!

2011-04-27 @ 18:23:51
Postat av: Matilda

Hej! En fråga: Hur smakade Bertie Botts bönor?



Mvh Matilda, trogen läsare av din HP-blogg och HP-fan

2011-04-28 @ 20:40:37
Postat av: Matilda

Hur smakade Bertie Botts bönor?

2011-04-28 @ 20:41:55
Postat av: Rita

AS GRYMT längtar tills jag kan åka dit!! ps innehåller butter beer alkohol vill bara veta?

2011-05-01 @ 21:53:36
Postat av: Malin

Hej.
Gud vad avis jag är. Skulle också vilja fara dit :D

En liten fråga, hur fick du reda på vilket elevhem du hörde till? Skulle vara roligt att kunna kolla var man själv skulle hamna. :)

2013-04-28 @ 17:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo